Veliki povratak OG izdanja!!
Jordan Brand ima velike planove za blagdane, a najvažnija komponenta tih planova je Air Jordan 4 “Fire Red”. Veliki povratak legendarnog Air Jordana koji je debitirao u veljači 1989. godine, iteracija “Fire Red” 2020. godine doživljava svoje treće retro izdanje – slijedeći tako korake posebnog izdanja Mars Blackmon iz 2006. godine odnosno stila ukrašenog Jumpman-om iz 2012. godine.
Najviše je vjeran izvornom modelu zahvaljujući jednom ključnom detalju: velikom Nike Air natpisu na opetici. Izvorna Jordan nijansa boje “Fire Red” konačno nam se vraća nakon osam godina izbivanja i 31 godinu postojanja!
Prvi put u povijesti nakon originalnog izdanja modela 1989. godine, silueta na stražnjoj strani pete ima kultnu oznaku “Nike Air”. Silueta je uistinu čista vjerna svom originalu, što podrazumijeva i povratak OG obliku i shemi boja! Bezvremenska silueta objedinjuje sve sirove i osnovne boje poput crvene, crne i bijele u moderan izgled retro dizajna

It’s Gotta Be The Shoes!

Još od svog pobjedničkog bacanja koje je Sjevernoj Karolini donijelo sveučilišno prvenstvo, Michael Jordan apsolutni je vladar u košarkaškom svemiru. Na teren je stupio 1985. godine u originalnom Air Jordan I modelu, kršeći ligaška pravila što je zaintrigiralo navijače širom svijeta.

U sezoni 1988-89., u kojoj je Michael Jordan nosio Air Jordan 4 Retro “Fire Red”, postigao je ukupnu najbolju statističku sezonu s prosjekom od 32,5 poena, 8 skokova i 8 asistencija. Tada su se MJ i Bulls plasirali u finale i naravno osvojili naslov!

Zbog iznimno velikog interesa REZERVACIJE nažalost nisu moguće.

Artikl je moguće kupiti u TAF trgovinama ili online po načelu “First come, first serve”.

Detalji i pojedinosti siluete Air Jordan 4 Retro »Fire Red«

Jordan tenisice pune su snažnih detalja koje bi bila prava šteta propustiti. Mreža koja drži gornji i donji dio je geometrijski pozicionirana i usklađena s ostatkom tenisice i zajedno tvore savršenu cjelinu. Stražnji dio spojen je sa bočnim stranama tako da tenisica savršeno obuhvaća nogu. Veliki Nike Air logo proteže se stražnjim dijelom na opetici. Zanimljiv potplat ima vijugavu platformu od gume, sive boje.

Crvena, crna i bijela, boje su koje se pripisuju Michaelu Jordanu, jer su jake i opisuju njegov karakter, a jednako tako možemo ih povezati i s Chicago Bulls-ima. Silueta se sastoji od kombinacije materijala vrhunske kvalitetne tekstilne mrežice, kože i antilopa.

AIR JORDAN 4 RETRO “FIRE RED” 

AIR JORDAN 4 RETRO “FIRE RED” (GS)