Reebok ZIG KINETICA

SPORT THE UNEXPECTED: Energy Amplified

Nova, svježa i jaka udvostručena energija! Energična silueta puna svježih detalja! Zig Kinetica dizajniran je da maksimalno iskoristi povrat kinetičke energije i pomakne granice još više!

Dizajniran je s inovativnom tehnologijom ZigTech, koja je prvi put predstavljena 2010. godine – uglađena, ali vrlo funkcionalna. Sportskog je stila sa zanimljivim detaljnim linijama koje su potpuno razigrane i privlačne. Osim toga, čist je i minimalistički dizajniran za bilo koju situaciju. Nova Zig Kinetica ima izrazito cik-cak oblik uzorka koji se suptilno isprepliće duž linije siluete. Za još veću udobnost i performanse!

ZigTech sustav uključuje nadogradnju – podstavljeni jastučić od pjene Floatride Fuel, koji se također može nazvati energetskom ljuskom. Ovo usmjerava energiju odvažnim i atraktivnim izgledom. Zig Energy Shell: usmjerava i obnavlja kinetičku energiju, istovremeno pružajući hrabru estetiku. Nova Zig Kinetica ima jedinstveni potplat koji se širi i sabija poput gumene gume kako bi pružio još veće performanse.