Klasične adidas tenisice

Pripremili smo vam izbor klasičnih adidas tenisica koje možete kombinirati uz sve urbano-sportske odjevne kombinacije!

STAN SMITH

Originals never go out of style. Vjerojatno nema osobe koja već negdje nije vidjela ili čula za legendarne tenisice Stan Smith koje već neko vrijeme preplavljuju ulice i sportske dvorane. Međutim, samo rijetki znaju da su po prvi puta bile predstavljene 1963 g. kao jedan od najistaknutijih modela na svijetu. Ime su dobile po velikoj sportskoj legendi – tenisaču Stan Smith-u.

OZWEEGO

ZAKORAČI U BUDUĆNOST. adidas tenisice koje će vam omogućiti da zakoračite u budućnost. Dizajnirane su tako da se vaše stopalo osjeća sjajno čak i uz veći napor. Njihov će poseban izgled, međutim, privući pozornost. Kombiniraju eleganciju i odvažnost, što vam samo adidas nudi. Posebni EVA srednji potplat s posebnim presvlakama od Adiprena i Adiprena + nudi vam dodatnu udobnost. Potplat je izrađen od kvalitetne gume koja osigurava čvrsto držanje baze. Zanimljiv dizajn, privlači sve koji se vole isticati i obožavaju udobnost.

ZX2K BOOST 2.0

PROGRESSIVE SHOES WITH A TECHNICAL FEEL. Kada je ZX serija prvi put zakoračila u 80e, istaknula se kao dokaz futurističkog dizajna. Ove tenisice nadovezuju se na naslijeđe inovacija s napola uokvirenim potplatom Boost u punoj dužini koji pruža dodatnu udobnost i podršku vašem koraku. Elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja daju svježu profinjenost.

KLASICI kojima vjerujemo!