˝INDUSTRIAL˝ izgled – spreman za zimske uvjete
Nike Air Force 1 Low Under Construction definitivno je silueta koja će se uklopiti u vašu kolekciju tenisica. Moderna, svestrana i savršena za hladnije mjesece. Izrađene su od izdržljive kože s glomaznim gumenim potplatom i prozračnim perforacijama za dodatnu udobnost i svježinu.

˝Industrial˝ izgled nove moćne Nike Air Force 1 siluete spreman je za sve vremenske uvjete. S dolaskom hladnijeg vremena, bacamo se u potragu za obućom čija je struktura malo jače građe, a ovaj novi ˝Industrial˝ stil pruža nam upravo to.

 Jesen ide svome kraju i zima će uskoro pokucati na vrata. Svjesni su toga i Nike dizajneri. Njihova nova winter ready Nike Air Force 1 ´Under Construction´ kolekcija, inspirirana je londonskim˝industrial˝stilom uz dodatak fluorescentnih elemenata koji neodoljivo podsjećaju na zaštitne prsluke. 

Paket od pet modela dolazi u crnoj i totalno narančastoj ili bijeloj i vuneno sivoj boji. Reflektirajući detalje donose svjež spin onome po čemu je najpoznatija: kvalitetna koža, odvažne boje i savršena količina reflektirajućih materijala. 

Elegantna bijela i siva boja dodatno ih obogaćuje i čini ih lako nosivima, dok pametne tonalne vezice i AIR zakrpe nude dodatne stilske bodove. Napravljen da izdrži bilo kakve vremenske prilike, ovaj izdržljivi par bit će trenutačni favorit u vašoj liniji tenisica.

Dostupno na www.taf.hr