Budi dio promjene! 


adidasov početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

Stan Smith, Forever.

Kako bi proslavio novu eru poznate siluete, adidas Originals predstavlja novu jedinstvenu verziju tenisice Stan Smith. Naime, adidas Originals je jednu od svojih najdugovječnijih i najuspješnijih silueta posvetio stvaranju održivije budućnosti. Iako izgled tenisice ostaje isti, od ove sezone Stan Smith postaje eksperimentalni model u adidasovoj misiji prema svijetu sa što manje plastike. Kako bi zaokružili ovu održivu priču, svaki par u kolekciji dolazi u klasičnoj plavoj adidas Originals kutiji koja je izrađena od recikliranog papira.

Vjerujemo da je uspjeh našeg (i svačijeg) branda povezan sa zaštitom okoliša u kojem živimo.

Stoga ćemo postupno integrirati održive inicijative i proizvode kako bismo umanjili utjecaj našeg ugljičnog otiska i ostavili bolji svijet za buduće generacije.

Još smo uvijek daleko od zelene tvrtke, ali poduzeli smo i poduzimat ćemo male korake kako bismo pridonijeli održivijem svijetu. Pitate se kako možemo pridonijeti boljitku i promjeni?

Ovog proljeća adidas predstavlja novog protagonista u svojim nastojanjima da smanji plastični otpad – kultni model Stan Smith, koji  povodom svog 50. rođendana dolazi u tri potpuno održive verzije. Tenisica u potpunosti izrađena od recikliranih materijala, navještaj je promjene načina razmišljanja u gospodarenju otpadom jer zagovara ponovnu upotrebu i recikliranje. 


Gornjište novih modela Stan Smith izrađeno je od recikliranih PRIMEGREEN materijala visokih performansi, a potplat od reciklirane gume. Ženska verzija tenisice ima tiskane grafike inspirirane planetom Zemljom, bijelu oznaku na peti i grafiku na njoj u boji slonovače. Nadograđena verzija, pak, ima reljefne grafike, zlatne rupice za vezice i zelenu oznaku na peti, dok treća verzija uz PRIMEGREEN gornjište također ima zelenu oznaku na peti, a klasični izgled je nadograđen vezovima nadahnutim planetom Zemljom.

adidas STAN SMITH

100% reciklirani materijal

PRIMEGREEN

adidas STAN SMITH

100% reciklirani materijal

PRIMEGREEN

Imamo cilj koji je veći od nas, veći od urbanog života i mode. Cilj usmjeren prema našoj budućnosti. Budi dio promjene.

Donesite rabljenu obuću od 12.04.2021 u neku od naših TAF trgovina. Odložite je u kontejner i zatražite svoj kupon s 25% popusta kojeg možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji adidas artikala (u vrijednosti većoj od 450kn ). Pri kupnji adidas Stan Smith nove održive siluete dobit ćete i prigodan adidas poklon.

1. Donesi staru, rabljenu obuću u neku od TAF trgovina
2. Zatraži svoj kupon s 25% popusta
3. Iskoristi ga za kupnju artikala iz adidas asortimana (redovne cijene)
4. Kupon vrijedi do 15.05.2021 

adidas STAN SMITH

adidas SUPERSTAR

Njihovo je gornjište izrađeno od najmanje 50% recikliranog materijala. Donesi odluku već danas i napravi promjenu. Pridruži nam se, recikliraj, ponovno upotrijebi i oblikuj svoju budućnost! Budi i ti dio promjene.

#daretochange