OBUĆA

Prikazuju se 0 proizvodi.

POPUST

Artikli na popustima

NOVO

Novi artikli u webshopu

Proizvodi 1-24 od 190

24   60  

Proizvodi 1-24 od 190

24   60  

Ženska sportska obuća, cipele i tenisice

U današnje vrijeme ljudi stavljaju ogroman naglasak na odabir obuće, što posebno vrijedi za ljepši spol, koji je uglavnom pažljiviji i zahtijeva kvalitetan i dobar izgled obuće. Ako se na trenutak usredotočimo na razvoj obuće u posljednjih 40 godina, jasno možemo uočiti da se redovno pojavljuju novi brendovi i razni modeli obuće. Danas se obuća za bilo koju priliku i svačiji ukus može naći u trgovinama širom svijeta. U našoj internetskoj trgovini nježniji spol može pronaći ogromnu, novu trendi ponudu ženske obuće za razne ukuse i bilo koju priliku. Također nudimo marke koje nastoje ponuditi sinergiju između udobnosti i otkačenog izgleda. Ovdje bismo posebno željeli istaknuti UGG, koji uz klasičnu toplu zimsku obuću sada nudi i više ljetnih modela ženske obuće. Svakodnevni život žena postaje sve stresniji, zamorniji i raznovrsniji, pa im je potrebna obuća koju mogu nositi za vrijeme izvršavanja obaveza ili kod kuće. Rješenje za ljetne vrućine je UGG obuća, svojevrsan hibrid između sandala i cipela i izvrstan je izbor za slobodno vrijeme i manje svečane prigode.

Najpopularnija ženska obuća

Vrlo važan dio sportske obuće zasigurno je tehnologija na kojoj se ona temelji. Tehnologija je toliko napredovala da su danas specijalizirane sportske tenisice dostupne za gotovo svaku sportsku aktivnost. Ovaj će se trend i dalje razvijati, stoga u našoj prodavaonici nastojimo našu ponudu ženske obuće učiniti raznolikom, pristupačnom, kvalitetnom i ažuriranom prema najnovijim svjetskim trendovima. Pojam tehnologija odnosi se na materijale, konstrukciju đona i naravno, tehnologiji jastuka. Tenisice za trčanje i sport uglavnom su niskog profila, izrađene su od tekstila, jer je ovaj materijal lagan i nudi visoku razinu prozračnosti. Potplat je kod većine modela izrađen od izdržljive tanke gume koja pruža stabilnost, trajnost i izdrživost na različitim površinama. Ono što je različito od proizvođača do proizvođača a često i od modela do modela, je tehnologija ublažavanja čija je uloga pružiti udobnost nogama dok trče a druga je prijeko potreban povrat energije. Ako pogledamo ponudu obuće najvećih marki, možemo vidjeti da gotovo svaka marka već ima barem jednu patentiranu tehnologiju ublažavanja odnosno amortizacije koja se razlikuje u materijalima ali i načinima izrade. Najčešće materijali koji pospješuju amortizaciju su pjena ili gel.

Najpopularnije modne marke ženske obuće

Žene znaju biti prilično zahtjevne kad je obuća u pitanju. Prilikom kupnje u obzir uzimaju marku, stil i materijale od kojih je ona izrađena jer obuća je u konačnici bitna i za dobru kvalitetu života. Žene su sklone tome da pridaju više pažnje detaljima i stoga njihov proces traženja savršenog modela traje nešto duže. Cipele su u današnje vrijeme po sastavu i izgledu u potpunosti  kontrastne tenisicama. Kod cipela je najvažniji sam izgled, koji je uglavnom sofisticiraniji i elegantniji i samim tim pogodan za ozbiljnije i svečanije prigode. Udobnost i lakoća često izostaju kad je riječ o ženskim cipelama. Izuzetak je sportska obuća.  Ženske tenisice nude uvid u same početke razvoja sportske obuće, pa je ponekad bilo praktički nemoguće jasno razdvojiti ove dvije vrste obuće. Danas imamo sportske specijalizirane modele ali i one namijenjene svakodnevnoj uporabi. Klasične siluete tenisica koje su posljednjih desetljeća predstavljene svjetskoj publici i danas se mogu naći diljem  svijeta. Najpopulariji modeli dolaze iz dvije najpoznatije modne kuće nike i adidas. Tenisice su izrađene od različitih materijala, a glavni naglasak je na udobnosti i cool retro  izgledu.

TAF internet trgovina

TAF internet trgovina nudi ogroman izbor ženske obuće najpoznatijih i najtraženijih urbanih marki, po svačijem ukusu. Naš se asortiman bazira na urbanim brendovima i kultnim tenisicama najvećih marki kao što su adidas, puma, reebok, converse, ugg i naravno nike. Za sve modne entuzijaste koji pažljivo prate najnovije trendove u svijetu obuće, preporučujemo posjet našem blogu #TAFSTIL, gdje će pronaći brojne modne savjete vezane za trendi obuću, odjeću i modne dodatke stvorene za ulice urbane džungle. Pratite redovito naš blog kako bi ostali u dodiru s najnovijim urbanim svjetskim modnim trendovima. Ukoliko želite biti korak ispred ostalih i istaknuti se u masi, provjerite našu ekskluzivnu ponudu obuće na tržištu. Dobrodošli u obitelj TAF! #daretoplay

Punjenje…