Povrat robe i novca

Povratak na podršku

Sve što vas zanima o povratu robe i novca

Mogu li vratiti proizvode kupljene u internet trgovini?

Proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od primitka narudžbe, bez potrebe za obrazloženjem. Proizvod ili proizvodi moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži.

Proizvodi se mogu vratiti na dva načina:
  • poštom na adresu THE ATHLETE´s FOOT prodavaonice (trošak povrata je vaš) koja je otpremila robu (naziv prodavaonice koja je isporučila robu naveden je na računu).
  • U slučaju da ste robu dobili u nekoliko paketa iz različitih prodavaonica, sve artikle možete vratite natrag u JEDNU od prodavaonica koje su istu i otpremile.
      
U slučaju povrata proizvoda izravno u trgovinu ili poštom, molimo ispunite Izjavu o odustajanju, koju možete isprintati OVDJE.


Kupac može predati i vlastitu izjavu o raskidu iz koje izričito proizlazi da raskida ugovor, uz navođenje broja narudžbe.

Podrazumijeva se da je kupac pravovremeno vratio robu ako je poslana prije isteka roka od 14 dana. Kao datum otpreme vrijedi datum kada je pošta datirana od strane pružatelja usluge poštanskih usluga ili predajom proizvoda u poslovnici The Athlete´s Foot ( izuzevši Intersport poslovnice).

Povrat sredstava vrši se u roku 14 dana od dana primanja obavijesti o raskidu ugovora pod uvjetom vraćanja proizvoda. Pružatelj usluge zadržava pravo na zadržavanje povrata primljene uplate do trenutka preuzimanja vraćenih proizvoda ili dok kupac ne priloži dokaz da je proizvode poslao natrag pružatelju usluge.

Detaljnije informacije o uvjetima povrata potražite OVDJE.

Ako proizvod vraćate na osnovi prava na garanciju ili zbog materijalnog nedostatka, pozivamo vas da pročitate Uvjete i odredbe u odjeljku Pritužbe

Kako reklamirati proizvod kupljen u Internet trgovini?

Ako ste primjerice kupljeni proizvod upotrijebili i niste zadovoljni njegovim svojstvima ili mislite da proizvod nije ono što trebate, možete ga s računom osobno donijeti u THE ATHLETE´S FOOT trgovinu ili poslati poštom sa svom potrebnom dokumentacijom na adresu neke od THE ATHLETE´s FOOT trgovina. Idealno bi bilo da se artikal vrati (osobno ili poštom) na adresu one trgovine koja je narudžbu izdala. Adresa je navedena na računu. 

 


  Traženje prava iz garancije:
  • Prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka
    U slučajevima kada je proizvod kupljen u našim trgovinama i nema priloženu jamstvenu potvrdu te smatrate da nema značajke koje su potrebne za uobičajenu uporabu ili nema potrebnu kvalitetu zbog koje ste kupili proizvod. Materijalni nedostatak na proizvodu možete prijaviti u roku od dva mjeseca od otkrića navodne pogreške ili u roku od dvije godine od preuzimanja robe.
Proizvod možete donijeti s računom ili poslati poštom u bilo koju od naših THE ATHLETE´s FOOT trgovina s ispunjenom pismenom izjavom koju možete naći OVDJE .
 

Da biste ostvarili prava iz materijalnog nedostatka, potrebno je pismenim putem obavijestiti pružatelja usluge o nedostatku na webshop@taf.hr , detaljno ga opisati i pružatelju usluge omogućiti pregled proizvoda.

U slučaju slanja robe poštom, troškove dostave snosi kupac. Ako je materijalni nedostatak opravdan, troškovi dostave će biti nadoknađeni kupcu. Kupac će biti obaviješten o rješenju prigovora u roku od 14 dana od primitka proizvoda u trgovinu.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

0800 900 812

(9:00-17:00 Pon-Pet)

Kontakt

Punjenje…