Plaćanja

Povratak na podršku

Plaćanja u TAF internet trgovini

Dostupne metode plaćanja

Ugovor o kupnji ili narudžba pohranjuju se elektronički na server pružatelja usluga i dostupni su korisniku u bilo kojem trenutku u njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničkom profilu) i pohranjuju se za vrijeme / razdoblje potrebno za pohranu takvih dokumenata u skladu s primjenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metode plaćanja payments-support
  • Plaćanje kreditnim karticama
    MasterCard, Visa, Maestro, Visa Premium, Diners
  • Plaćanje preko aplikacije Google Pay
  • Plaćanje preko aplikacije Apple Pay
  • Pouzećem

Plaćanje kreditnim karticama

U TAF internet trgovini  moguće je plaćati debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (MasterCard, Visa, Visa Premium, Maestro, Diners) ili obročno (ZAGREBAČKA BANKA d.d. na 2-12 rata: Visa, MasterCard; Diners 2-6 rata; PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. na 2-6 rata: Visa Premium, Visa, Maestro. Plaćanje na 2-12 rata putem Visa debit individualne kartice Zagrebačke banke (* Minimalni iznos za obročno plaćanje je 100,00 kn, a maximalni 60.000,00 kn).
 

Plaćanje prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžbe u poslovnicama The Athlete`s Foot moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Maestro, Visa Premium i Diners.
Dostavom narudžbe na kućnu adresu koju plaćate pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja), Overseas Trade Co Ltd d.o.o. obračunava proviziju za otkupninu koja iznosi 4,00 KN (s PDV-om).

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet trgovini je sigurna. Koristimo WSpay sustav koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sustavu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

0800 900 812

(9:00-17:00 Pon-Pet)

Kontakt

Punjenje…