OBUĆA

Prikazuju se 0 proizvodi.

POPUST

Artikli na popustima

NOVO

Novi artikli u webshopu

Proizvodi 1-24 od 134

24   60  

Proizvodi 1-24 od 134

24   60  

Muške sportske cipele, tenisice, čizme, obuća

Obuća je neizostavan dio naše svakodnevice. Posljednjih se desetljeća drastično povećao broj njenih proizvođača, odnosno brendova, a samim time je i ponuda obuće postala raznolikija. Na današnjem konkurentnom tržištu postoje različite vrste obuće za različite namjene i različite prilike. U našoj internet trgovini možete pronaći najnoviju ali prije svega široku ponudu muške sportske obuće po najnovijim trendovima. Budući da je prvotno dizajnirana za sport, iza sportske obuće stoje posebne tehnologije izrade čiji je naglasak stavljen na udobnost i stabilnost te izdržljivost. Tehnološki napredak i razvoj sportske obuće omogućili su nam da danas imamo dostupnu visoko specijaliziranu obuću za praktički svaki postojeći sport.

Najpopularnija muška obuća

Tenisice za trčanje i sport uglavnom su niskog profila, izrađene su od tekstila, jer je ovaj materijal dovoljno lagan i nudi visoku razinu prozračnosti što je posebno važno kod tenisica za trčanje. Potplat je kod većine modela izrađen od izdržljive tanke gume koja pruža stabilnost na različitim površinama poput traka za trčanje, asfalta ili parketa.  Ono što je različito od proizvođača do proizvođača a često i od modela do modela, je tehnologija ublažavanja odnoso amortizacije. Njezina je uloga pružiti udobnost nogama dok trče dok je druga prijeko potreban povrat energije. Košarkaške su tenisice obično visoke jer trebaju osigurati stabilnost gležnja. Materijal može biti tekstil, koža ili kombinacija. Kod košarkaških modela važna je sposobnost provjetravanja i amortizacija. I dok su cipele obično izrađene od kože za sofisticiraniji i elegantniji te formaliji izgled i namijenjene su nošenju u poslovnim i posebnim prilikama, sportske tenisice, za razliku od običnih, pružaju veću udobnost i fleksibilnost.

Najpopularnije modne marke muške obuće

Lifestyle tenisice ili sneakers imaju mnogo toga zajedničkog sa sportskim specijaliziraim tenisicama, ali ne sve. Muške tenisice u osnovi su jedna od prvih silueta tenisica i nude uvid u same početke razvoja sportske obuće, pa je ponekad bilo praktički nemoguće jasno razdvojiti ove dvije vrste obuće. Kod lifestyle modela tenisica sama tehnologija više nije bila toliko važna, jer su se počele nositi i van sporta i tako postale kultne "lifestyle" siluete za slobodno vrijeme. Najpopularnije siluete tenisica datiraju iz 80-ih i razvijene su za košarku, ali su ubrzo osvojile ulice i prometnule se u omiljenu lifestyle obuću. Dva najveća proizvođača tenisica svakako su adidas i Nike. Lifestyle obuća i dalje je priklada za sportske aktivnosti ali više nije deklarirana kao specijalizirana sportska obuća.

TAF internet trgovina

Naša internet trgovina i maloprodajne jedinice TAF nude širok izbor muške obuće najkvalitetnijih urbanih marki kao što su adidas, nike, puma, New Balance, reebok i mnoge druge marke. U našoj se trgovini najviše fokusiramo na urbani način života, pa su nam najvažniji dio ponude sneakers ili tenisice. TAF je dom urbanih marki i tenisica različitih modela. Kupovina na našoj web stranici brza je i jednostavna. Naš je cilj da vi kao naš kupac na najbrži, najjeftiniji i najugodniji način dođete do odabranih tenisica ili drugih artikala. Osim nevjerojatnih artikala urbanih marki, na našoj web stranici možete pronaći i razne blogove s temama o  urbanim modnim stilovima, trendovima i novostima. #TAFSTIL blog je pravo modno urbano osvježenje pomoću kojeg ćete lako pratiti najnovije trendove i neophodne modele tenisica. Požurite u naše trgovine i odaberite svoj omiljeni par tenisica, čekamo vas!

Punjenje…