ODJEĆA

Prikazuju se 0 proizvodi.

POPUST

Artikli na popustima

NOVO

Novi artikli u webshopu

14 Proizvodi

24   60  

14 Proizvodi

24   60  

Dječja odjeća

Dječja se odjeća neznatno razlikuje od odjeće za odrasle u smislu da neki od neophodnih modnih komada odjeće za odrasle ne postoje u dječjim verzijama i obrnuto. Postoji nešto što zovemo generacijska razlika u modi pa stoga nije dovoljo biti upućen samo u kolekcije i stilove odjeće za odrasle već je potrebno pratiti i događanja kad je moda za mlade u pitanju. Dječja se odjeća nekada proizvodila od drugorazrednog tekstila, ali to već neko vrijeme nije slučaj. Danas se najveći brendovi energično natječu na tržištu sa ciljem da razmaze naše najmlađe sa bezbroj različitih odjevnih komada koji pristaju različitim ukusima i stilovima u nastajanju. Najutjecajniji modni brendovi u dječjoj modi vide ogroman potencijal pa nas ni ne iznenađuje što svake sezone dolaze nove i zanimljive dječje kolekcije po pristupačim cijenama. Dječja moda predstavlja i određeni izazov kako za brendove tako i za potrošače, a to posebno ovisi i o dobi djeteta. Bebe u osnovi ne zanima kakva je boja njihove majice sve dok je ugodna i udobna.

Dječja moda

Pri odabiru odjeće za malu djecu moramo obratiti posebnu pozornost na detalje poput kroja, tkanina i sigurnosti nošenja. Nešto starija djeca, međutim, već počinju razvijati ukus i već ga uče izražavati, što je posebno vidljivo u današnje vrijeme, jer su djeca u vrlo ranoj fazi odrastanja u kontaktu sa širokim svijetom uz pomoć digitalne tehnologije. Međutim, određeno vrijeme u djetetovu životu odluku o kupnji nove dječje odjeće ipak će donositi roditelji, ali pravo izbora je uvijek poželjno, kao i mišljenje samog djeteta. Na taj način i djeca i roditelji mogu zajedno razvijati kreativnost, maštu i obiteljske veze. Najizazovnije razdoblje, međutim, započinje kad djeca uđu u tinejdžersku dob. U tim  godinama već dobro znaju kakvu odjeću žele, obraćaju pažnju na trendove i sami prosuđuju što je moderno, a što nije i imaju jasno izražene stavove po pitanju mode. Modni dizajneri stoga vole šivati ​​kolekcije za tinejdžere iako su vrlo kritični, jer su s druge strane vrlo otvoreni prema novim trendovima i vole modne eksperimente.

Najpopularnije dječje modne marke

Važno je da roditelji od malih nogu potiču na individualnost, kreativnost i sofisticirani pristup kad je dječja moda u pitanju.  Djecu je potrebno upoznati s različitim stilovima odijevanja, a jedan od njih sigurno su i svečane prigode koje zahtijevaju formalniju odjeću poput elegantnih cipelica, haljina, košulja pa i malih odijela. Međutim, većina djece svoju svakodnevicu provodi u ležernijim udobnim kombinacijama koje podrazumijevaju majice kratkih rukava, trenirke i hoodice. Ako želimo da naša djeca izrastu u pojedince sa dopadljivim stilom odijevanja, moramo ih nadahnuti, ali istodobno im moramo ostaviti malo slobode u izboru. Na svjetskom je tržištu današnja ponuda dječje odjeće toliko široka da se za svakog tinejdžera može naći odgovarajući komad odjeće. Trendovi kvalitetne odjeće omogućuju djetetu da se osjeća ugodno i samopouzdano, bez obzira na situaciju. Klasična majica s logom omiljenog brenda, grafikama omiljenog glazbenog benda ili filma također je koristan način na koji djeca mogu izraziti svoju individualnost i ukus.

Internet trgovina dječjom odjećom

Ako su roditelji upoznati s modom, imaju dobar ukus i imaju iskustva u ovom području, poželjno je savjetovati svoju djecu što odjenuti, a što ne za određene prigode. Ne zaboravimo da su djeca vrlo dobri promatrači koji svjesno ili nesvjesno oponašaju svoje roditelje, pa je način i stil odijevanja roditelja ovdje također presudan. Možda najvažniji kriterij pri odabiru odjeće za naše najmlađe je udobnost iste. Trenirka je uvijek pravi izbor za šetnju prirodom ili gradom, školsku ekskurziju ili druženje s prijateljima. Važno je zapamtiti da su djeca puno svjesnija i intuitivnija nego što bismo im mogli priznati, stoga moramo podržavati razvoj njihova modnog ukusa i individualnosti na svakom koraku.

Punjenje…