ZAPOČNI SVOJU TAF KARIJERU!

The Athlete´s foot je novootvoreni koncept trgovina sportskom modnom obućom i odjećom. Naše trgovine svojim izgledom zahvaćaju pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shoppinga koje dovodi ljude natrag u trgovine i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brandovima.
Unutarnje uređenje trgovina utjelovljuje vintage osjećaj na jedan moderan i modularan način. Otvoren i topao prostor je omeđen pozadinskim osvjetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode istovremeno aludirajući na hip-hop ugođaj koji se može naći u prodavaonicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljenje na zidove da bi se dobio osjećaj “organiziranog nereda” i cool vibra.

Originalno osmišljen interijer i pažljivo odabrani proizvodi, čine naše prodavaonice savršenim mjestom za razvoj individualnog karaktera svih naših djelatnika.

Surađujemo isključivo s pouzdanim proizvođačima koji jamče najnoviji ali i limitirani asortiman kojeg ćete teško pronaći u drugim sličnim trgovinama.

The Athlete´s foot konstantno radi na proširenju ponude novih brandova i modela, na način da naš asortiman uvijek i u svakom trenu reflektira trendove sa svjetske scene.

Naša trgovina pružit će ti mogućnost da pokažeš svoju kreativnost i jedinstvenost u radu sa svjetski priznatim brandovima. Okružen ljudima koji svoj posao obavljaju sa strašću, usvojit ćeš nova znanja i vještine potrebne u savladavanju svakodnevnih zadataka.

PRIJAVI se i podijeli s nama svoje ideje i razmišljanja! 

Želiš postati vrhunski prodavač, zamjenik voditelja ili voditelj poslovnice? Koji god da je tvoj talent, mi ćemo te poduprijeti u tome. Tvoja budućnost počinje sada.

Životopise i zamolbe šaljite na info@theathletesfoot.hr uz obavezan naslov mail TAF KARIJERA.

Smatraš da si oduvijek trebao biti dio tima kakvi rade u The Athlete` s Foot trgovinama?

Uvjeren si da si upravo Ti „ono nešto“ što će nam dati dodatnu vrijednost na vrhunsku uslugu?

PRIJAVI se i podijeli s nama svoje ideje i razmišljanja!

Životopise i zamolbe šaljite na info@theathletesfoot.hr uz obavezan naslov mail TAF KARIJERA.