Sadržaj

Rich Minsi je južnoafrički multidisciplinarni umjetnik koji svojim prepoznatljivim modnim stilom impresionira cijeli svijet. Njegova modna filozofija je odvažna, moderna, mladenačka, šarena i iznimno razigrana. Brend RICH MNISI nastao je iz umjetnikove želje da se dublje poveže sa svojom jedinstvenom kulturom i kroz umjetnost ispriča svoju priču. Priču o tajanstvenoj prošlosti, zanimljivoj i uzbudljivoj sadašnjosti i novostvorenoj budućnosti.

Rich nije inspiriran samo modom, već i filmovima, glazbom, umjetnošću i prirodom. Njegova je povezanost sa svijetom duboka i posebna. Svaka je njegova kolekcija nešto jedinstveno i nezaboravno. Gotovo svaki modni komad Rich Mnisi slavi kulturnu baštinu u kombinaciji s ljudskim napretkom. Inovativni dizajn i vrhunska izrada u obliku ekscentričnih modnih komada umjetnikova su dobitna kombinacija.

RICH MNISI izražava svoje odvažne vizije kroz umjetnička događanja i zapažene modne komade. Njegov prepoznatljiv stil i hrabar pogled na modu impresionirali su i kultni brend adidas koji je ovog proljeća pripremio pravu modnu poslasticu = debitantsku liniju s hvaljenim južnoafričkim suvremenim dizajnerom Richom Mniseyem.

Filozofija cijele kolekcije?

Ova odvažna kolekcija prepuna je otkačenih modnih komada sa sportskim prizvukom, koji crpe inspiraciju iz dizajnerskog naslijeđa i podržavaju niz sportova – od trčanja, biciklizma do plivanja.

Vrhunska sportska elegancija u kombinaciji s vrhunskim komadima stvara izniman ulični izgled. Jedno je sigurno: kolekcija adidas x RICH MNISI neprimjetno spaja stil, boju i praktičnost odjeće. Rezultat je uistinu vrhunski – linija koja pomiče granice sportskog stila i naglašava važnost individualizma. Kolekcijom dominiraju pomalo apstraktni životinjski uzorci i jake kontrastne boje.

Svaki komad odjeće daje nam do znanja da je umjetnik iznimno ponosan i počašćen ovom suradnjom. Rich je postojećoj adidas tehnologiji održive vizije, koristeći djelomično reciklirane materijale, stvorio kolekciju koja je osmišljena na način da se svaki komad odjeće može nositi samostalno ili kombiniran s ostalim komadima iz istoimene kolekcije za još upečatljiviji izgled.

I umjetnik i brend dijele uvjerenje da sport mijenja živote na bolje i pomaže pojedincu da konsolidira svoj identitet. adidas x RICH MNISI kolekcija dostupna je u TAF trgovinama i online!
Upoznajte naše omiljene modne favorite koji se ističu svojom umjetničkom posebnošću i vrhunskom izradom.
Poezija boja i umjetnosti ili priča o romantici, ljubavi i ljepoti.

Zajednički projekt brenda adidas i dizajnera Richa Mniseyja gradi hrabar i moderan modni stil koristeći živopisne uzorke.  

Kada se spoje funkcionalnost i moderna moda!

Odvažni uzorci, ekološki prihvatljiva proizvodnja i izvanredne kombinacije boja. adidas x RICH MNISI kolekcija definitivno je uočljiva, jedinstvena i nezaboravna. Od tradicije i bunta do nenadmašnog optimizma – kolekcija utjelovljuje modernu urbanu uličnu vrevu.

Animal print i svakodnevna sportska elegancija.

Ovo su modni komadi koji slave divlju stranu pojedinca. adidas logo dodan je jedinstvenom dizajnu kao počast brendu. Materijal od održivije uzgojenog pamuka, s druge strane, pruža nenadmašnu modnu udobnost.