Sadržaj

Iako nam se proljetne temperature trenutno čine svjetlosnim miljama daleko, samo nekoliko tjedana dijeli nas od božanstvenog osjećaja ispijanja kave na suncu u laganoj prijelaznoj jakni ili bez nje.

Da postoji klub ljubitelja slojevitog odijevanja, mi bismo mu se odmah pridružili! Slojevitost je česta tema naših blogova, pa nije tajna da smo zaljubljeni u ovaj stil odijevanja upravo radi beskrajnih mogućnosti kombiniranja. Slojevito odijevanje česta je i poželjna tema upravo u prijelaznim razdobljima poput ovoga u kojem se nalazimo.

Ako i vi jedva čekate debele zimske jakne zamijeniti proljetnima, udobno se smjestite i provjerite neodoljive modele koje donosimo u nastavku.

Proljetna bjelina, modna svježina.

Pregledavajući društvene mreže i modne časopise, otkrili smo da će se bijela boja iz zimskih mjeseci uspješno teleportirati i u proljeće.

Modna baština koja se prenosi s koljena na koljeno.

Sportske jakne u duhu retro nostalgije ostaju na popisu naših bestselera i bezvremenskih modnih ikona. Riječ je o modnim komadima koji nikako ne izlaze iz mode i vladaju srcima zaljubljenika u urbane sportove. 

PASTELNA MILINA.

Udobne sportske veste nježnih pastelnih nijansi neizostavan su komad proljetne garderobe, koje baš poput visibaba, najavljuju dolazak nove sezone i svježe modne perspektive.

ŽIVJELA KLASIKA!

Retro identitet s modernim dodirom za dinamičnu svakodnevicu modernog muškarca koji prati najnovije modne trendove. 

»MEN IN BLACK« 

Ako svakoj ženskoj garderobi treba barem jedna mala crna haljina, onda svaki muški ormar zaslužuje barem jednu crnu sportsku jaknu.

adidas SST TT P BLUE
POZOR, KAMUFLAŽA!

Apstraktni, višeslojni camo uzorci zavladali su novom Nike Tech Fleece kolekcijom. Za izgled koji privlači poglede. 

ESTETIKA NEUTRALNIH NIJANSI. 

Umirujuće nijanse  kombinirane sa sportskom odjećom odaju instant dašak “skupog, ali udobnog” uličnog izgleda (po pristupačnim cijenama).

TRENDI UZORCI.

Elokventni uzorci bez riječi na ulicama pričaju priču o vašim omiljenim markama i sportskim ikonama. Modni hit u potpunosti!