Sadržaj

Nakon mjeseci nošenja čizama, jedva smo dočekali toplije dane, međutim, baš kad smo pomislili da nam ljeto kuca na vrata.. dogodio se kišni travanj. Unatoč činjenici da nam vrijeme baš i ne ide na ruku, to nas nije spriječilo da pročešljamo našu ponudu i izdvojimo neke od modela koji će vam izmamiti osmijeh na lice.

Evo popisa naših omiljenih modela za kreativno preskakivanje lokvica ili košnju uz prevrtljivo travanjsko vrijeme! 

VRHUNSKU ULIČNU INSPIRACIJU DONOSI PUMA

Higher and hotter than ever. Snažne i glomazne siluete oduzet će vam dah! Prekrasne linije i minimalistički pristup dizajnu. Platforme i meka koža samo za vas! Laid-back cool stil uljepšat će vam svaki dan i zaokružiti vaš outfit!

NOVO NA SCENI: PUMA CRUISE RIDER SILK ROAD

1980. godine Fast Rider bila je jedna od najudobnijih i najjednostavnijih tenisica za trčanje PUMA, sa super laganim dizajnom i potplatom Federbein tehnologije. PUMA CRUISE RIDER IRIDESCENT WN’S je obnovljena retro verzija – Cruise Ridera. Preporođena legenda za casual-cool ulični stil s odvažnom igrom materijala i snažnom paletom boja. CRUISE ON!

NIKE MOTIVACIJA ZA AKTIVNOSTI NA OTVORENOM

Nike nastavlja nadopunjavati svoju seriju vrhunskih modela s novim dizajnom Air Max 90 Terrascape u nizu boja. Najnovija serija nudi neutralne palete boja prilagođene hladnijim mjesecima. Terrascape je oblikovan od recikliranih materijala i tkanina. Vanjski je potplat proziran i kroz njega se nazire Crater Foam pjena.

NIKE SPORTSKA OBUĆA S VIZIJOM:

REACT VISION donose neusporedivu udobnost putem tehnologije Nike React i ultra mekog jezika. Paleta tekstura i pretjerane proporcije doprinose jedinstvenoj, nadrealističkoj estetici. Estetika pomnih detalja, pretjeranih proporcija i mnoštva tekstura daje ovim tenisicama jedinstveni izgled. 

CRATER IMPACT dio je putovanja prema održivosti. Napravljen od najmanje 25% masenog udjela recikliranog materijala, donosi jedinstvene odabire dizajna koji smanjuju otpad u usporedbi s tradicionalnim metodama – poput vezenih swoosh-ova, učinkovitih obloga i naravno potplata od Crater pjene.

It’s a fusion of classic sport and edgy streetwear!

MIRAGE SPORT TECH je obuća koja je inspirirana reinvencijom ulične mode i prikladna je i za djecu i za odrasle te se može pohvaliti prepoznatljivom siluetom i kombinacijom modernih boja. Mirage Sport inspiriran je DJ kulturom. To je spoj klasičnog, sportskog i budućeg dizajna koji istražuje preklapajuće elemente i konstrukcije. Mirage Sport Tech ima progresivan izgled s tehničkim materijalima i zanimljivim detaljima.

RS-Z CORE podiže stvari na novu razinu: kvadratni oblici, poboljšane linije, dodatni detalji. Novi jači materijali koji se savršeno kombiniraju i tvore novu dimenziju siluete! Potpuno svježa i “bold” paleta boja za sve koji streme višim ciljevima! This kick is ready to step into a new dimension. Running System: PUMA’s comfortable cushion technology. Nalikuju siluetama 80-ih i 90-ih. Guma na potplatu privlači pažnju jer je glomazna i futuristička.

TENISICE KOJE NAJAVLJUJU BUDUĆNOST

Niteball – odvažne tenisice inspirirane košarkom. Odvažne linije dizajna ističu se čak i kada sunce zađe. Lightstrike jastučić djeluje lagano i elastično, tako da možete vježbati hop-step dok hodate kući. Ovaj proizvod izrađen je od recikliranog sadržaja kao dio ambicije da zaustavimo plastični otpad. 20% komada korištenih za izradu gornjeg dijela izrađeno je od minimalno 50% recikliranog sadržaja.

Možda smo daleko od 90-ih, ali OZELIA tenisice duboko su ukorijenjene u onoj glasnoj, eksperimentalnoj eri. Inspirirane adidas arhivom, ove odvažne tenisice imaju chunky građu. Ovaj proizvod izrađen je od recikliranog sadržaja kao dio adidas ambicije da se okonča plastični otpad. Njihovo je gornjište izrađeno s najmanje 50% recikliranog sadržaja.

RETRO POSLASTICA

Nik Air Max Terrascape 90 – model koji kombinira maslinastu i crnu, izuzetno je univerzalan i savršen za hirovito travanjsko vrijeme.

Neki modeli tenisica prave su “poslastice” koje nas vraćaju u neka prošla nostalgična vremena i jednostavno su previše cool da bi se zaboravili.

Prekrasni modeli sportske obuće, fokusirani na udobnost i stil života.

Nike Air Max 95 SE kreće se snagom i tečnošću nadahnutom ljudskim tijelom. Odlikuje ih vrhunsko Air Max ublažavanje cijelom dužinom potplata. Gornji dio izrađen je od Premium materijala koji tvore valoviti grafički uzorak. Ova modna ikona sinonim je urbanog uličnog stila.