Sadržaj

Nakon tmurne i hladne zime, svi jedva čekamo pojavu prvih vjesnika proljeća i tople zrake sunca kako bi sa sebe mogli skinuti zimsku odjeću i bezbrižno uživati u avanturama na svježem zraku. Budući da nam proljeće kalendarski još uvijek nije ni blizu, temperaturne oscilacije tokom dana mogu izazvati pravu glavobolju ukoliko niste savladali pravila slojevitog odijevanja.

#TAFstyle kombinacije koje najavljuju skori dolazak proljeća donosimo u nastavku.

Prva od kombinacija koju ćemo poželjeti odjenuti čim u ormare pospremimo zimske jakne i džempere zasigurno je ova neodoljiva adidas pastelna kolekcija. 

Ljubiteljima nešto klasičnijeg stila i tamnijih boja predlažemo crnu kombinaciju koja uključuje kratku Nike Sportswear Swoosh jaknu ukoliko želite naglasak staviti na sport. Za nešto elegantniju kombinaciju predlažemo crni dugi adidas Trench Coat.

Posljednji u nizu ženskih prijedloga: omiljeni adidas oversized pulover stilizirajte s nekim od zabavnih uzoraka Wigglesteps čarapa. 

Niste sigurni kakvo vas vrijeme čeka vani? To je sasvim u redu. Ova adidas jakna s kapuljačom tako je ležerno cool da nećete smišljati razloge kako bi je isfurali na svoj način. Uživajte u ovom klasiku i ponosno pokazujte kultne 3 crte smještene na bočnim stranama.

Kombinirajte Nike Air Jordan Essential Puffer i The North Face DENALI 2 jaknu i spremni ste za borbu s polarnim hladnoćama!  

Odlična modna kamuflaža na prijelazu iz zime u proljeće. Moderan dizajn muške majice s kapuljačom pored camo printa prirodnih tonova nadopunjuju i tri crte na rukavima te adidas Trefoil logo na prsima.  

Posljednju mušku kombinaciju sastavili smo od dvije nama jako drage boje u nadi da ćete ih i vi uvrstiti u vašu svakodnevicu.