Sadržaj

Ljubitelji sporta i urbane mode, oprez! Popularna Puma stiže sa velikom dozom jesenske svježine kako bi svojim retro siluetama impresionirala ljubitelje urbanog uličnog stila, ali i zaklete sportaše.

Dinamične siluete koje potpisuje PUMA predstavljaju novu eru urbanog uličnog stila. Ovo su tenisice nove generacije koje crpe inspiraciju iz kulture mladih i kombiniraju atletski šik s uočljivim i okrepljujućim elementima.

Urbane modne siluete za jesen 2021! Jesenske #TAFstyle favorite donosimo u nastavku:

Puma Suede Bloc – višebojne tenisice niskog profila koje stilom i dizajnom pašu na elegantnu ali i na sportsku odjeću. Njihove se vezice mogu sakriti s unutarnje strane jezika, dok njihovi ulošci omogućuju odlično ublažavanje. Podignuta platforma donosi elegantan i uzvišen izgled.

Model Puma Suede Bloc dostupan je u živopisnoj šarenoj i nešto prigušeniji crnoj verziji.

Puma Oslo Maja.

Elegantne ženske bijele tenisice idealne su za stilski pohod na gradske ulice. Zbog svoje boje i dizajna prikladne su za elegantnije ali i sportske kombinacije. Detalj koji se ističe zasigurno je debela platforma u svježoj boji mente.

Puma Suede Mayu.

Ažurirajući klasiku s detaljima dizajna dokazanim za budućnost, Mayu je korak naprijed u uličnoj obući. Hrabri omotani đon na platformi poigrava se s kultnim proporcijama legendarnog stila od antilopa, stvarajući nečuven izgled koji se može nositi svaki dan.

Puma Wild Rider.

Prepustite se toku i prihvatite izazove s Puma Wild Rider Rollin tenisicama. Klasičnom kombinacijom bijele i crne i njihovom dinamičnom siluetom lako ćete zakoračiti u sljedeću sezonu urbanog uličnog stila. Ove tenisice nove generacije, nadahnute su kulturom mladih i kombiniraju atletski šik s oštrim elementima za svjež, okrepljujući izgled. 

Puma Mirage Sport Remix.

Budući modni entuzijasti zaljubit će se u odvažni izgled najnovije verzije modela Puma. Inspirirana ponovnim izumom ulične mode prikladna za djecu i odrasle, ova se obuća može istaknuti prepoznatljivom siluetom i kombinacijom boja različitih svijetlih i tamnih nijansi.

Puma Mayze.

Mladenačke i razigrane tenisice obilježene zadebljalim potplatom. Dostupne su u raznim suptilnim jesenskim bojama.

Puma Cali Sport.

Vau, novi Puma dizajn vodi vas u Kaliforniju! To je moćna i glomazna silueta koja će vam oduzeti dah! Čiste linije i minimalistički pristup dizajnu u trenu dočaravaju fresh »laid-back« cool stil. 

  • Cali zadržava svoj oštar izgled gustim gumenim potplatom i gumenom konstrukcijom
  • Gornji dio odlikuje vrhunska koža za svjež i suvremen izgled
  • Izdvaja se svojom kick-ass platformom