Sadržaj

Od skromnih početaka kao lokalna tvrtka u Pittsburghu u Pennsylvaniji do globalnog igrača s više od 500 trgovina u 30 zemalja –  The Athlete’s Foot (TAF) definitivno je zauzeo svoje mjesto u sneaker industriji tenisica u posljednjih pet desetljeća. Ove godine brend slavi 50. obljetnicu postojanja uz posebnu suradnju i doprinose svojih globalnih ambasadora.

Iako ulična moda i sneaker kultura danas dominiraju svjetskim tržištem odjeće i obuće, sve do 1971. specijalizirane trgovine za prodaju sportske obuće nisu postojale. Američki poduzetnik David Lando odlučio je 1971. godine, na temelju rastućeg interesa potrošača za sportskom obućom, otvoriti trgovinu The Athlete’s Foot u centru Pittsburga, koja će se fokusirati isključivo na sportsku obuću. Danas, 50 godina kasnije, robna marka s više od 500 trgovina u 30 zemalja jača je nego ikad. Svojim jedinstvenim izborom obuće i odjeće najvećih svjetskih sportskih marki stvara samopouzdane i savjesne potrošače širom svijeta.

50 godina je iza nas! Pogledajte našu priču!

Originalan sneaker butik

Obilježavajući ovu veliku prekretnicu, TAF je okupio svoje globalne ambasadore, poput repera Jadakissa i dizajnera Jeffa Staplea, da predstave važnost i uspjeh brenda u posebnom videu povodom ove obljetnice.

Stapajući se s kulturom, umjetnošću, tehnologijom i modom hip hopa, TAF se uspio prilagoditi potrebama potrošača, ostajući vjeran svom poduzetničkom i svojeglavom duhu.

DJ Clark Kent: »The Athlete’s Foot je ustvari pravi sneaker butik«. Promatrajući želje i prioritete Z generacije, TAF aktivno inkorporira rodnu neutralnost, jedinstvenost, autentičnost i održivost u svaki kutak svog poslovanja.

Posebne kolekcije

TAF će ovu posebnu obljetnicu proslaviti sa svojim dugogodišnjim partnerima. U suradnji s Pumom, stvorena je posebna tenisica Future Rider ‘Dare to Play’ u dvije iteracije boja dok kolekciju odjeće potpisuje Jeff Staple, Staple Pigeon.

Budite uz nas i idućih 50 godina! Sneaker kultura i ulična moda powered by the athlete’s foot.