Sadržaj

adidas FORUM

Rođene iz potrebe i izrađene sa svrhom, tenisice adidas Forum debitirale su 1984. godine i od samog su početka postale najinovativnija i najpopularnija košarkaška obuća svog vremena – čak ih je i Michael Jordan opisao kao jednu od najvažnijih silueta 80-ih. adidas FORUM zamijenio je TOP TEN siluetu i zapravo je pomogao u oblikovanju košarkaške kulture u 80-ima.

Izvorni FORUM osmišljen je kako bi igračima pomogao da poboljšaju igru, a nakon što je stekao  dominaciju na košarkaškim terenima, započeo je svoj put prema uličnoj modi.

Nova verzija tenisica evolucija je originala s užim prednjim dijelom i odvojivom trakom za dodatnu potporu. Ovaj se transformirani klasik predstavlja novoj generaciji čiji se način života temelji na otvorenosti.  Svojim modifikacijama, adidas FORUM spreman je poslužiti kao sredstvo samoizražavanja nove generacije.

HEROJ PRIČE: FORUM Exhibit Low

Ove unisex tenisice predstavljaju klasičnu siluetu košarkaških terena 80ih s luksuznim ažuriranjima za današnje vrijeme. Silueta je niskog profila i obrubljena je mekanim kožnim naglascima kontrastnih boja. Klasični elementi poput perforacija na predjelu prstiju i kultne 3 crte odaju počast originalnoj verziji iz 80ih.

  • Legendarne tenisice iz 1980-ih.
  • Poprečni sustav sa šarkom za gležanj i odvojivom trakom za dodatnu potporu.
  • Izdržljiv gumeni potplat za poboljšano prianjanje i veću pokretljivost.
  • Izrađen od recikliranih materijala

Kako bi proslavio veličanstveni povratak FORUMA, adidas je osmislio komplementarnu kolekciju tekstila. COMPLETE THE LOOK!

HEROINA PRIČE: FORUM Bold Low

adidas Forum debitirao je ’84. godine i brzo je pokorio svijet košarke. Njegov košarkaški DNK, odvažniji nego ikad, spreman je za povratak na ulice. Svi su klasični elementi netaknuti: X-dizajn, uklonjivi remen i luksuzni kožni gornji dio. Ženska inačica ove popularne siluete dolazi s uzdignutom platformom kako bi vaš stil podigla na novu razinu.

  • Regular fit
  • Kožno gornjište
  • Odvažna gumena platforma
  • Podstava od sintetičke kože

I pripadnice ljepšeg spola svoj look mogu upotpuniti komplementarnom linijom tekstila. COMPLETE THE LOOK!

FORUM je spreman!!

Prihvati izazov! 🙂