Sadržaj

Dolaskom ljeta monotone nijanse odjeće odlaze u prošlost a na scenu stupaju živahne i razigrane modne kombinacije. Oprostite se od 50 nijansi dosade i uronite u ljetnu eksploziju boja #TAFstyle asortimana.

Boje snažno utječu na ljudsku percepciju ali i na naše raspoloženje. One su jedan od najvažnijih čimbenika vizualne komunikacije i na temelju njih  stvaramo interpretacije i razvijamo mišljenja. Svaka boja odnosno kombinacija boja nosi određenu poruku i izaziva razne emocionalne reakcije u čovjeku.

Na ljetnom #TAFstyle  radaru ovog su se puta našle upečatljive, strastvene i razigrane boje koje ne dopuštaju ravnodušnost i dosadu.

> VATRENO CRVENA

Crvena je boja energije, strasti i akcije koja u nama budi emocije, potiče ambiciju, odlučnost i ustrajnost. To je boja koju povezujemo s ljubavlju, strašću i životnom snagom.

> NARANČASTA

Boja koja zrači toplinom, radošću, spontanošću i pozitivnim pogledom na život. To je boja koja osvježava um, oslobađa duh i potiče kreativno razmišljanje. Narančasta boja je boja avantura i nezaboravnih pustolovina, stoga je krajnje vrijeme da svoju garderobu oplemenite s nekoliko narančastih nijansi.

> BABY PLAVA

Plava se smatra bojom harmonije, mira, zrelosti i preciznosti. Poetički bi se mogla opisati kao konzervativna boja koja s nostalgijom povezuje niti prošlosti sa sadašnjošću i budućnošću.

> NEON ŽUTA

Pozdravite boju svjetlosti, optimizma i probuđenog duha! Žuta boja je simbol kreativnosti i odličan je podizač energije.

> MINT

Decentna i efektna prirodna boja koja djeluje opuštajuće i izaziva GO WITH THE FLOW stanje uma 😉

> PINK

Romantična i nježna boja simbol je empatije i osjetljivosti.

> NUDE

Kremaste, bež i bijele boje izvrsne su za kreiranje sofisticiranih i minimalističkih odjevnih kombinacija. Za nas je monokromatsko odijevanje apsolutni YES!

> NEON DETALJI I VJEČNA CRNA KLASIKA

U psihologiji crna boja predstavlja zaštitu od vanjskog svijeta. Kombinacija crne i neonskih naglasaka predstavlja spoj konzervatizma i smjelosti. Dvostruka pobjeda!