Sadržaj

Stiže ljeto, a s njim i svježe ljetne boje, koje savršeno nadopunjavaju tvoj ormar. 

Danas sam napravila jednu kombinaciju sa morskim motivima, Nike krem majica kratkih rukava s velikim printom, krem Adidas trenirka, niske Nike blazer tenisice i baby blue hoodie da do kraja naglasimo plavu boju.

Bitno je da svaki odjevni komad bude oversized kako bi naglasili poletnost i slobodu kretanja. To je pogotovo dobar osjećaj u ljeto.

U takvom outfitu možete ići bilo gdje: kako u šetnje, tako i na kave, na faks i sl. Garantiram vam udobnost, zahvaljujući kojoj ćete cijeli dan biti puni energije i volje.

Želiš dodati malo ludih komada u svoju garderobu? Može!

Basic je super, ali uz ruksake poput Sprayground plišanog medvjeda tvoj stil će postati maksimalno catchy.

U ovoj kombinaciji sam spojila najjednostavnije sive loose traperice, crnu Nike majicu kratkih rukava s crvenim detaljem ispred, Nike zip hoodie i Nike Blazer tenisice s crvenim detaljem koji zajedno s detaljem na majici povezuju cijelu kombinaciju. Na cjelokupan outfit dodajemo neobični ruksak pun detalja i dobivamo skater glam casual kombinaciju, koja se može nositi kako za kavu s prijateljima, tako i za školu/faks.

Modni savjet druge kombinacije je: „Basic kombinacije su najbolja osnova za nadodavanje kićastih detalja koji će privući najviše pozornosti te nadodati balanse outfitu“. Svaka garderoba potrebuje kako basic dio, tako i onaj koji privlači najviše pozornosti, kako bi se ta dva dijela mogla međusobno kombinirati i stvarati tvoj jedinstveni stil.