Sadržaj

Ovo ljeto zasigurno će biti u znaku “OH YEAH” stila! Pokazat ćemo vam kako kombinirati šarene i pahuljaste UGG natikače koje oduševljavaju brojne modne entuzijaste diljem svijeta.

Sasvim je očito da su jedan od naših omiljenih modnih komada ove godine UGG OH YEAH natikače definirane sofisticiranim krznom duginih nijansi. To je doista svestrana obuća koju možete nositi bilo gdje i bilo kada. Pahuljaste OH YEAH natikače mogu vam savršeno poslužiti kao najsigurnije kućne papuče ili kao neizostavni pratitelj za vrijeme ljetnih šetnji. Izbor je na tebi!

UGG je poznat po svojim naporima koje ulaže u kvalitetu ali i po viziji stvaranja obuće u kojoj imate osjećaj kao da hodate po lepršavim oblacima, bez obzira na doba godine. Zbog prirodnih materijala i promišljenog dizajna uživat ćete u svakom svom koraku. 

Kako bismo dokazali da OH YEAH možete bombastično kombinirati s raznim urbanim modnim kombinacijama, prilažemo listu omiljenih #TAFstyle kombinacija. Ležerno, trendi i  “OH YEAH” cool! 

> ŽUTA KAO SUNCE.

> THINK PINK! KRALJICA URBANIH MODNIH KOMBINACIJA.

> BESKRAJNA UDOBNOST UMIRUJUĆIH BOJA

> OH YEAH SPOTS za bezbrižno opuštanje unutar vlastita 4 zida

> MATCHY-MATCHY elegancija za uzvišeni stil

> LJETNI FAVORIT: OH YEAH TIE DYE.

Jednostavne i udobne natikače izrađene od prirodnih materijala poput mekane ovčje kože i antilopa oduševit će vas na prvu. Njihova  elastična traka s UGG grafikom štitit će vaše stopalo. Bez obzira jeste li više gradski tip ili tip za plažu – ovaj stil možete kombinirati sa bilo čime! Traperice ili suknja – izgledat ćete sjajno! O Yeah!

Ostale UGG modele provjeri na: https://www.taf.hr/brendovi/ugg

Simbol udobnosti i opuštenog kalifornijskog stila

Ugg priča ispisana je 1978. kada se Brian Smith uputio na plaže južne Kalifornije. Svoj pohod popularne Uggsice započele su u surferskim trgovinama od San Diega do Santa Cruza, ali brzo su prodrle i u sve društvene skupine, tako da smo ih ubrzo mogli vidjeti u modernim skijalištima Sjeverne Amerike. Ova obuća ali i sam brand postali su simbol sportskog, opuštenog i aktivnog života. Uz pomoć prijatelja koji su bili spremni uložiti u razvoj branda, formirana je skupina UGG Imports. 1987. Smith je registrirao Ugg Holdings Inc., a 1985. registrirao američki zaštitni znak na logotipu s “Original UGG Boot UGG Australia.