Sadržaj

Zebra? Definitivno da! Najaktualniji modni trend 2021.

Na svjetskim revijama možete vidjeti kako detalje sa zebra printom, tako i cijele kombinacije. Mene ovaj trend također nije zaobišao, a interpretirala sam ga na svoj sport chic način.

Uzimamo Nike sweatshirt i tajice u zebra printu, na njih dolje nadodajemo naj basic detalj : crne čizme do koljena (ja imam lateks čizme ali mogu biti i samo kožne).

THE ONE THAT WORKS FOR ANYTHING. Nike One tajice su super svestrane. Pažljivo su izrađene od najmanje 50% recikliranih poliesterskih vlakana. Bočne strane su bešavne, a pojas je oblikovan na V obliku slova na leđima kako bi vam dao glatku siluetu.

Nike Sportswear Icon Clash

Designed to move with you and your style. Nike Sportswear Icon Clash Crew izrađena je od laganog flisa za dodatnu svestranost. Odvažan animal print i neizostavna Swoosh grafika.

Gore stavljamo najjednostavniju crnu New Era kapu sa šiltom. Također dodajemo glomazni crno bijeli Sprayground ruksak i „voilà“, imaš mega stylish monokromatski outfit koji će privući zadivljene poglede pa čak i komplimente (mali insight, ja sam dobila par pozitivnih komentara vezanih za kombinaciju, dok sam se slikala).

Nemoj se bojati eksperimentirati, odjeća je nešto pomoću čega možemo vizualno izraziti svoju osobnost, raspoloženje, ciljeve i sl. Današnji modni savjet glasi „Total look je apsolutni trend, pogotovo ako su u pitanju akromatske boje (crna, bijela, siva)“.