Sadržaj

˝Chunky˝ platforma idealna je zamjena za visoke potpetice u ležernijim odjevnim kombinacijama kojoj se priklanja sve više žena. Ponuda ovakvih modela veća je nego ikad a mi smo za vas izdvojili nekoliko Converse modela.
Converse RUN STAR HIKE odiše futurističkim vibracijama.

Moćna platforma i nazubljena guma potplata daju ovoj silueti poseban look & feel. Gornjište je izrađeno od čvrstog platna. Zbog detalja popust posebnih vezica, gumenih dijelova i logotipa smještenog na stražnoj strani definitivno se izdvajaju od klasičnih Converse modela. RUN STAR HIKE ima posebno oblikovanu platformu, koja nalikuje na dvostruki potplat. Converse Run Star Hike ima SmartFOAM tehnologiju koja osigurava udobnost prilikom svakog koraka.

CHUCK TAYLOR ALL STAR PLATFORM MY STORY

MY STORY. MY HUSTLE. All Star platforme My story je ažurirana klasika koja slavi Međunarodni dan žena. Tenisice su ukrašene zanimljivom ručno oslikanom grafikom i natpisima poput; “My story.” Ove moćne grafike govore da su žene snažne i neovisne. 

Ova prekrasna silueta savršena je za boostanje stila a pomoći će ti i da naglasiš vlastitu individualnost. 

#TAFstyle modni savjet: pustite mašti na volju i kombinirajte svoje omiljene modne komade vođeni vlastitom vizijom. Na vama je hoćete li kroz život koračati bosi ili u visokim platformama.