Sadržaj

Stižu topli dani, a s njima i predivne pastelne boje. 


 

Pastelne boje osvajaju nas i ovog proljeća

by Polina Meixner

Boja koja mene najviše asocira na proljeće je menta, ona baš daje osjećaj nekakve svježine i nadolazećeg toplog vremena. Kao što sam u prethodnim objavama spominjala, oversize je bio i ostao trend, pa ćemo i taj trik iskoristiti u našoj proljetnoj kombinaciji, koja će biti prigodna kako za odlazak na kavu, tako i za šetnju špicom.

Krećemo od osnove:

adidas Superstar sa svijetlo tirkiznim dijelovima i visoke čarape bilo koje slične boje (tamno tirkizna, menta, plavo siva i sl.).

Prelazimo na bazu, koja je ujedno i trend:

crne trapezice sa slitom (slit– razrezani dio). Oversized adidas menta majica kratkih rukava savršeno upotpunjuje kombinaciju te također ima slitove sa strana zbog čega izgleda jako stylish s hlačama koje smo prethodno odabrali.

Naravno, da ne smijemo zaboraviti nekakvu jaknu ili nešto preko, u našem slučaju je to oversized trenchcoat koji je također apsolutna baza i savršeno paše na skoro sve moguće sportske outfite.

Da upotpunimo boju do kraja, gore ćemo nadodati traper adidas kapu sa šiltom iste menta boje, svjetlije nijanse i preko ramena stavimo adidas mušku hudicu, koja nadodaje cijelom styligu slojevitosti, a može nam i poslužiti ako padne mrak ili ako vani jednostavno zahladi.

Torbice dodajemo kakve god želimo, ja sam dodala u ton sa trenchcoatom. Upravo tako smo dobili kombinaciju u sport chic stilu i još jedno pravilo kombiniranja: „klasični stil se odlično kombinira sa sportskim te zajedno stvaraju sport chic outfite“ .