Sadržaj

Jedan od poznatijih slogana na svijetu pripada svjetski poznatom brandu Nike. ˝JUST DO IT˝ je slogan kojeg je moguće interpretirati na različite načine ali svaki od njih u konačnici poziva na akciju i ohrabruje nas da izađemo iz vlastite comfort zone.

Jeste li se ikad zapitali kakav bi bio vaš život da sljedećih 365 dana svakodnevno malim djelima pokušate poboljšati prethodni dana za samo 1%? #TAFstyle savjet: možda zvuči kao klišej, ali i mini korak u pravom smjeru može rezultirati mega promjenom. Mirno jutarnje istezanje umjesto zurenja u mobitel i jasni planovi za budućnost umjesto apatije i prepuštanja svega u ruke sudbine? Zvuči kao plan!

Na putu prema ostvarivanju ciljeva najvažnije je zadržati pozitivan mindset. Mnogo je načina kako ga postići, a jedan od njih svakako je i odjeća u kojoj se osjećamo ugodno i samopouzdano. Naša nova Nike kolekcija sadrži prekrasne modne komade neodoljivih pastelnih boja koji osim vrhunskog urbanog izgleda, sa sobom donose dozu samopouzdanja i energetski boost.

Kolekcija Nike Sportswear izludila je modne entuzijaste širom svijeta, pa ne čudi da se komadi na fotografijama ispod mogu vidjeti na ulicama svih modnih metropola. Od Londona do New Yorka, ove impresivne kolekcije diktiraju urbane modne trendove. Kako bismo vam olakšali odabir modnih kombinacija za nadolazeće ljeto, prilažemo listu modnih favorita #TAFstyle.

IMPRESIVNE NIKE MODNE KOMBINACIJE ZA NJU:

Ljetni hit; lagane haljine i majice širokih krojeva u kombinaciji s tenisicama

Kratke biciklističke hlače kombinirane s majicom ili puloverom sličnog dezena

#loungewear klasika: trendi pastelni puloveri, kratke hlače visokog struka ili ultra moderne tajice? 

Loungewear kompleti

Nike Sportswear Icon Clash, hlače trenirka ženske

FRESH NIKE MODNE KOMBINACIJE ZA NJEGA:

Impresivne muške kolekcije inspirirane su Nike Boating Line originalom iz ´87 dizajniranim za američki veslački tim. Kombinacija printa, vezova i zakrpa pruža raznoliku teksturu i retro estetiku spremnu za slojevito odijevanje u toplim vremenskim uvjetima. 

Ulična sportska elegancija inspirirana košarkom.