Sadržaj

Budi dio promjene! 


adidasov početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

Stan Smith, Forever.

Podrži održivi razvoj!

Predstavljamo tenisice izrađene od PRIMEGREEN-a; niza recikliranih materijala visokih performansi. Gornjište je izrađeno od najmanje 50% recikliranog materijala. Donesi odluku već danas i napravi promjenu. Pridruži nam se, recikliraj, ponovno upotrijebi i oblikuj svoju budućnost! Budi i ti dio promjene.

#daretochange

Travanj je za #TAFstyle mjesec u kojem pozivamo na razvoj, radimo na rastu popularnosti i razvoju takozvane ˝zelene mode˝. Pozivamo na promišljenu kupnju održivih i kvalitetnih proizvoda čija je izrada manje štetna za naše dragocjeno okruženje. Budi vladar vlastite sudbine, „razmjenjuj“ staru, očuvanu odjeću sa svojim prijateljima i kreni u novom, zelenijem smjeru. Podrži adidas inicijativu za bolje sutra.

Svaki korak je važan.

Mi u The Athlete’s Foot-u vjerujemo da je uspjeh našeg ( i svačijeg) branda povezan sa zaštitom okoliša u kojem živimo. Stoga ćemo postupno integrirati održive inicijative i proizvode kako bismo umanjili utjecaj našeg ugljičnog otiska i ostavili bolji svijet za buduće generacije.

Još smo uvijek daleko od zelene tvrtke, ali poduzeli smo i poduzimat ćemo male korake kako bismo pridonijeli održivijem svijetu. Pitate se kako možemo pridonijeti boljitku i promjeni?

Imamo cilj koji je veći od nas, veći od urbanog života i mode. Cilj usmjeren prema našoj budućnosti.

Podrži inicijativu za održiviju budućnost.

Održiva ili „zelena“ moda nastoji smanjiti utjecaj na prirodu koristeći razgradive materijale. Naglasak se stavlja na promišljeno biranje kvalitetnih održivih artikala koji će trajati i nekoliko sezona. Održiva i etična moda definitivno je naša budućnost i pozitivan trend kojeg usvaja sve više svjetski poznatih brandova.

Stan Smith. Forever.

Bijele tenisice definitivno su među #musthave modnim komadima svake #održive garderobe stoga nas raduje što vam možemo predstaviti kultnu ikonu Stan Smith u novom, ekološki prihvatljivom izdanju.

adidas Originals je jednu od svojih najdugovječnijih silueta posvetio stvaranju održivije budućnosti. Iako izgled tenisice ostaje isti, od ove sezone Stan Smith postaje eksperimentalni model u adidasovoj misiji prema svijetu sa što manje plastike. 

adidas STAN SMITH

adidas STAN SMITH

Donesi rabljenu obuću od 12.04.2021 u neku od naših TAF trgovina   i podrži ovu inicijativu. Obuću odloži u naš kontejner i zatraži svoj kupon s 25% popusta kojeg možeš iskoristiti pri sljedećoj kupnji adidas artikala (u vrijednosti većoj od 450kn ). Uz kupnju adidas Stan Smith nove održive linije dolazi i  prigodan adidas poklon.

Stan Smith, Forever.