Sadržaj

Efektne modne kombinacije za promjenjivo proljetno vrijeme za njega i nju.


By Polina Meixner

Nike jakne su apsolutni hit. Puffer muška jakna s crno-bijelim leopard printom će se savršeno uklopiti kako u casual, tako i u sport te efektne streetstyle kombinacije. Razmotrit ćemo outfit koji nosi Fran: basic cargo hlače tamno sive boje, za gore sam odabrala minimalističku bijelu Nike majicu kratkih rukava.

Od modnih dodataka sam odabrala LEAG ESNTL kapu sa šiltom s neonskim natpisom, da dodam cjelokupnoj kombinaciji malo boje.

Tenisice Nike BLAZER MID’77 VNTG su najveći trend ove godine, a pasat će na kombinacije za bilo koju sezonu u godini (i na bermude, na traperice, pa tako i na jogger hlače).

Što se tiče prekrasnih žena i djevojki, za vas sam pripremila savršenu proljetnu kombinaciju, koja osim što je estetski mega-privlačna, još je i jako udobna. Relaxed jogger Adidas hlače su vrlo jednostavne i efektne, ali u kombinaciji s bež topom čine jedan monokromatski outfit, nadopunjen ženskim tensicama Nike BLAZER LOW’77 VNTG

U istim tonovima odabrala sam i plišanu kapu sa šiltom New Era. I završni detalj, koji je odličan za promjenjivo proljetno vrijeme – Nike Sportswear Synthetic-Fill, puffer ženska jakna. Upravo tako, kombiniranjem jednostavnih komada smo dobili dvije stylish kombinacije koje će privući puno zadivljenih pogleda.