Sadržaj

Odvažna urbana silueta inspirirana arhivima

Reebok CL LEGACY

Proljetno ruho Reebok CL LEGACY siluete stiže nam u neodoljivim pastelnim bojama. Reebok stalnim eksperimentiranjem uspješno pomiče granice dizajna i udobnosti. Crpeći inspiraciju iz svojih retro arhiva, uspješno kombinira nove tehnologije donoseći nam na prvi pogled dobro poznate siluete. Slijedeći tradiciju, svjetlo dana ugledalo je ažurirano izdanje Classic Leather Legacy. Model je to originalno dizajniran za trčanje u kojem su sadržani detalji njihove druge dvije siluete Aztec i Classic Leather. CL LEGACY uspješno združuje najbolje elemente spomenutih modela tvoreći novu odvažnu urbanu siluetu. Sigurni smo da će i vas oduševiti njihovo novo proljetno izdanje.

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY su tenisice posebne retro konstrukcije! Klasične Legacy tenisice crpe svoju inspiraciju iz old school retro tenisa. Glomazan oblik i zanimljiva konstrukcija. Imaju poseban 3D dizajn moćnog izgleda. Classic Legacy stiže nam u odvažnim i jakim bojama kontrastnog i samouvjerenog izgleda. Reebok je ovoj tenisici dodao kvalitetnu antilop i tekstilnu presvlaku što dodatno pospješuje opći dojam. Svaki je korak ugodniji od prethodnog!

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

Za Vintage Reebok DNA vrijedi ona poznata izreka ´što stariji to bolji´. Ali to vam ne trebamo govoriti. Dovoljan je jedan pogled na novo CL Legacy izdanje čije gornjište od nubuka i tekstila potvrđuje njihov OG izgled dodatno naglašen kontrastnom gumom na potplatu.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY