Sadržaj

By Polina Meixner

Postani modna ikona uz savjet stručnjaka i #TAFSTYLING

Koliko često gledaš slike različitih high trendy outfita na Instagramu i zamisliš si „Da bar ja tako mogu…“? Možeš, i hoćeš! A ja ću ti s tim pomoći.

Prva kombinacija koju ćemo razmotriti je full black s naglaskom na obuću.

Kombiniramo strukture: koža, mesh i saten. Zahvaljujući kroju Nike crnog topa i klasičnim bijelim AirMax tenisicama s privjeskom kombinacija je u sport chic stilu, dok Jordan PSG muški bomber najmanje veličine i crossbody Sprayground crna torbica dodaju casual masculine moment, koji čini kombinaciju prigodnom za svakodnevno nošenje, poput odlaska s prijateljima na kavu ili šetnje na špici.

I prvo pravilo kod kombiniranja odjeće koje želim podijeliti s tobom je „kombiniraj masculine i glam stilove“. Tako smo, kombiniranjem različitih stilova, stvorili savršenu streetstyle kombinaciju.

Ali nisu samo crni stylinzi u trendu! Da malo nadodamo boje i svježine ovom proljeću, razmotrit ćemo i šarenu sport casual kombinaciju.

Šareni Puma crop top i Puma mini ruksak u kombinaciji s  bazičnim crnim komadima poput biciklističkih hlača te Nike sportskih tenisica izgledaju vrlo stylish. Zahvaljujući muškom Puma hoodieju zavezanom oko ramena, cjelokupan styling izgleda više relaxed i casual, zbog čega je prigodan ne samo za sportske aktivnosti nego i za odlazak u šetnju parkom ili jutarnju kavu.

Iz ove kombinacije možemo izdvojiti još jedno pravilo kod kombiniranja odjeće „šarene komade uvijek kombiniraj s bazičnim“.