Sadržaj

Neka igre počnu!

Pred vama je nova kolekcija popularnog branda Puma koja slavi čarobnu snagu sporta koji ujedinjuje cijeli svijet. Pomoću digitaliziranih grafičkih slika i živih boja, PUMA INTL GAME na živopisan način prikazuje brojne međunarodne zastave. Kolekcija je to koja promiče jedinstvo svijeta u sportskom duhu, kreativnost u odijevanju i #fairplay na igralištu zvanom život.

Svježi PUMA modni komadi ultimativni su ulični #gamechanger. Divlje boje i svjež grafički pristup u trenu će vas potpuno osvojiti i inspirirati.

Provjeri vruće street style komade za nju:

Uske tajice upari sa majicom kraćeg struka iz nove kolekcije PUMA INTL GAME i za tren ćeš dobiti savršenu kombinaciju za svoju omiljenu sportsku aktivnost. 

#alleyesonyou u novoj kolekciji PUMA INTL GAME. Kladimo se da će šarena kratka majica izazvati val uzbuđenja na ulicama. Jednostavno je kombinirati s bazičnim crnim tajicama ili omiljenim trapericama.

Ovaj neodoljiv ruksak iz istoimene kolekcije spreman je za nove avanture:

Provjeri vruće street style komade za njega:

Bez trendi jakne ili hoodice u INTL GAME nijansama, vaša proljetna garderoba jednostavno neće biti savršena. Provjerite neizostavne modne komade koji čak i najdosadniji styling podižu na #nextlevel oznaku.

Život je igra, a ulice su vaše igralište. Donesite glas jedinstva i kreativnosti u svijet. Pokažite da ste ključni #igrač u svim područjima života i doslovno živite filozofiju nove kolekcije PUMA INTL GAME.

Neka igra počne! Pred vama je kolekcija odvažnih modnih komada, a na vama je da ih kombinirate u vlastitom stilu! Požuri na TAF web shop, klikni #TAFstyle i dodaj svoje favorite u košaricu!