Sadržaj

Ljubav na prvi pogled! Kome ćeš ove godine dodatno uljepšati Valentinovo?

Kao vječni TAF romantici zaljubljeni u život, urbane modne komade i najnovije modele tenisica, odlučili smo s vama uoči Valentinova podijeliti neke od važnih stilskih savjeta. U dvoje je ljepše zar ne?

Veljača je mjesec u kojem slavimo ono najvažnije, slavimo ljubav! Prepusti se osjećajima i ukoliko već nisi, dopusti da te pogodi Amorova strelica.

U rimskoj mitologiji, Kupidon ili Kupid  je bog ljubavi, strasti i ljepote. Povezan je sa grčkim bogom Erosom, a drugi mu je naziv Amor. Najčešće se prikazuje kao plavokosi dječak s krilima čiji su glavni simboli luk i strijela koju odašilje u srca bogova ali i smrtnika. U narodnoj kulturi prikazuje se kao anđeo ljubavi i veže se uz Valentinovo. Uz Kupida, glavni simboli Valentinova su crvena boja, ruža i ljubavno pisamce.

Valentinovo se u početku slavilo kao rimokatolički dan posta na Valentinovo; današnji značaj, međutim, stekao je tek u doba kasnog srednjeg vijeka, kada su se razvile ideje o romantičnoj ljubavi. 14. veljače usidren je u mnogim kulturama širom svijeta kao praznik koji slavi ljubav.

Luk našeg Kupida usmjeren je na neke od najboljih komada u našoj internet trgovini i uvjereni smo da ćeš uz njegovu pomoć i ti pronaći svoju ljubav na prvi pogled barem kad je riječ o tenisicama.

CUPID STYLE:

#TAFstyle ideje za poklone: