Sadržaj

Sportski komadi i jeans oduvijek idu ruku pod ruku #TAFstyle modni savjeti

Da jeans odlično funkcionira sa sportskim modnim komadima znaju već i vrapci na grani. Iako većina vas u svojim ormarima ima omiljene Mix´n´match kombinacije, mi smo odlučili s vama podijeliti neke od naših. Inspiracije nikad dovoljno kad je moda u pitanju. U današnje vrijeme sve što trebaš je oversized traper jakna ili hlače, pozitivan stav i neizostavne cool tenisice! 🙂

Sportski modni komadi u kombinaciji s traperom. #TAFstyle modne kombinacije ZA NJU:

Trendy Nike loungewear + omiljena traper jakna za točku na i. S obzirom na to da je trenirka već i službeno dobila status omiljenog work from home odjevnog predmeta, krajnje je vrijeme da je naučite stilizirati #likeapro.

Skinny ili MOM jeans? U kombinaciji s klasičnom kratkom FILA retro majicom i jaknom, oba modela su win-win kombinacija. Odluka je na tebi!

Traperice ravnog kroja kombiniraj sa adidas CROPPED PUFFER jaknom i upečatljivim tenisicama i za tren oka imat ćeš jednostavnu a opet FRESH i TRENDY modnu kombinaciju.

Trendovi za buntovnike. Prozirna majica, uočljiva jakna i vaše omiljene “Conversice” u kombinaciji s atraktivnim trapericama visokog struka ili jeans suknjom? Zvuči odlično!

Sportom inspirirani modni komadi u kombinaciji s traperom. #TAFstyle modne kombinacije ZA NJEGA:

Kod muškaraca nema puno filozofije kad je styling u pitanju. Stoga izvucite svoje omiljene traperice iz ormara i kombinirajte ih s vrućim #TAF modnim komadima!

Crno-bijela urbana klasika kombinirana s crnim traperom. 

Nježne nijanse u kombinaciji s trapericama ravnog kroja i odgovarajućom traper jaknom.

Urbana crna klasika slaže se sa svim stilovima.

Obzirom na kaotično vrijeme u kojem se nalazimo, uz vaše omiljene sportske komade i neizostavne traperice, potrebna vam je i otkačena zaštitna maska! Sprayground će vam svojim ludim dizajnom čuvati leđa u svim situacijama. Bilo gdje i bilo kad!

Trendi maske i modni dodaci  Sprayground: