Sadržaj

Modna inspiracija ovog je puta nadahnuta upravo ženama. Ako te muči dilema što pokloniti sestri, mami ili prijateljici povodom Dana žena, nastavi čitati i možda baš ovdje pronađeš inspiraciju.

Popust od 20% vrijedi od 04.03. do 10.03.2021 na artikle po redovnim cijenama i ne donosi se na aktikle s oznakom ˝exclusive˝. 

Drage dame, ovaj tjedan je samo vaš! Zapravo, kada malo bolje razmislimo, čitav ovaj mjesec je samo VAŠ! A mi ćemo ga obilježiti hashtagom #GIRLPOWER!

U ožujku slavite samo sebe! Svoju jedinstvenost, sva postignuća i sve snove o kojima sanjate ma koliko god oni mali ili veliki bili!

Ne čekaj da ti netko drugi pokloni znak pažnje, razmazi se modnim buketom najljepših noviteta iz #TAFstyle asortimana.

JESTE LI ZNALE?

Međunarodni dan žena je dan kada su žene prepoznate upravo prema svojim dostignućima, bez obzira na njihove nacionalne, etničke, lingvističke, kulturološke, ekonomske ili političke podjele; dan je to koji simbolizira borbu protiv rodne diskriminacije, borbu za jednakost spolova, pravo glasa.

08. Ožujka i danas se u nekim zemljama obilježava kao državni praznik, dok u drugima slovi kao dan protesta ili dan kada se slave žene.

#TAFstyle modna inspiracija:

Razmazi se proljetnim adidas komadima u neodoljivim pastelnim bojama. Ova romantična kolekcija izrađena je od laganog kvalitetnog pamuka zbog čega ćeš je rado nositi i u toplijim danima.

Ova elegantna i jednostavna modna odjeća naglasak stavlja na ženstvenost i bezgraničnu udobnost. Odlično funkcionira u ulozi sportske odjeće a može se kombinirati i s vašim omiljenim trapericama ili jeans suknjom.

Crème de la crème – ili u prijevodu: najbolje od najboljega. Ima nešto dopadljivo u neutralnim nijansama što nam privlači pažnju. Ovom prekrasnom adidas puloveru dodajte Nike prijelaznu jaknu nosivu na obje strane i imate double win situaciju!

#TAFstyle alternativa 1 – neodoljivi pastelni uzorci i candy boje:

Nike AIR FORCE 1 ’07

#TAFstyle alternativa 2 – urbani ruksaci i torbice kao neizbježan modni dodatak :

#TAFstyle alternativa 3 – trendy čarape: