Sadržaj

Inovativna linija adidas Originals ZX 2K Pure

Najnaprednija tehnologija za pravo moderno osvježenje 

Inovativna linija ZX serije donosi novi koncept sportskih tenisica! Upoznajte najudobniju ZX siluetu do sada. Od prvog pojavljivanja na tržištu, adidas ZX sinonim je za nekonvencionalne, napredne inovacije. adidas Originals nastavlja s iznenađenjima i predstavlja novo poglavlje u poznatoj liniji tenisica, ovoga puta u obliku  ZX 2K Pure siluete.

Sljedeća evolucija ZX tenisica dokazuje da je zadovoljstvo stanje duha. Portal prema otkriću senzacija za koje niste ni znali da postoje. Prepusti se osjećaju i zaboravi na logiku, sve će sjesti na svoje mjesto.

Moderan adidas Originals dizajn – moraš ga osjetiti da bi ga razumio # ZX 2K Pure

ZX 2K BOOST PURE – očaravajući stil iznenađujućih kombinacija. Obitelj ZX napravila je revoluciju u tehničkom trčanju prije više od dva desetljeća. ZX 2K Boost Pure tenisice donose najmoderniju tehnologiju za pravo moderno osvježenje. Boje su inspirirane originalnim ZX 710 iz osamdesetih. Prepoznatljivi uložak ublažava udarce kod svakog koraka.

Kada je ZX serija prvi put zakoračila u 80e, istaknula se kao dokaz futurističkog dizajna. Ove tenisice nadovezuju se na naslijeđe inovacija s napola uokvirenim potplatom Boost u punoj dužini koji pruža dodatnu udobnost i podršku vašem koraku. Elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja daju svježu profinjenost.

  • Moderan adidas Originals dizajn – moraš ga osjetiti da bi ga razumio.
  • Dizajn ZX serije donosi novi koncept sportskih tenisica! Upoznajte najudobniju ZX siluetu do sada.
  • ZX 2K BOOST PURE – očaravajući stil iznenađujućih kombinacija.
  • Novo poglavlje u poznatoj liniji tenisica – ZX 2K BOOST
  • ZX 2K BOOST obučen u elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja za svježu profinjenost.
  • Najnaprednija tehnologija za pravo moderno osvježenje – ZX 2K BOOST