Sadržaj

Modni stilovi 80ih i 90ih koje ćemo rado nositi i u 2021! Nadvladali smo sve: okolnosti, situacije, loše misli i nametnute nam trendove. Ovo će biti godina pomicanja granica, godina u kojoj biramo odjevne komade koji odražavaju naš karakter. U nastavku donosimo 2 ključna stila za 2021!

S obzirom na to da nema ničeg ljepšeg od modnog flashback-a, prisjetili smo se trendova koji će vam izmamiti osmijeh na lice i pobuditi lijepa sjećanja. Ako si u potrazi za modnom inspiracijom i trebaš dodatnu dozu samopouzdanja, na pravoj si adresi! U nastavku smo odabrali 2 vrhunska retro trenda koji će začiniti tvoju svakodnevicu.

90’s sporty modni look

Vibra 90ih prevladavat će i 2021. godine! Slojevito i šareno uvijek je odličan izbor! Kao ključni dio ovog stila izdvajamo originalne Nike tenisice i neizostavne čarape kako bi naglasili željeni TAF izgled.

Wigglesteps ART WALL, ženske čarape

90’s sporty modni look ZA NJEGA:

Retro rap modni stil

Za primjetan i jednostavan WOW street style potrebno vam je malo drskosti i doza hrabrosti. UGG Fluff Yeah Slide u kombinaciji s bijelim čarapama i biciklističkim hlačama prava je modna poslastica! Kao točku na i preporučamo unisex retro zimsku jaknu.

Retro rap modi stil ZA NJEGA: