Sadržaj

Vrijeme darivanja je tu! Svečana atmosfera, zimske čarape i sjaj u očima. Holiday season is here! Ovogodišnje zimske dane obogatili smo super povoljnim ponudama. Provjerite što znači bezgranična udobnost i užitak nošenja! Uživajte u zimskim radostima, stvarajte i dijelite uspomene s najmilijima. #daretoconnect

Pokloni koje potpisuje #tafstyle su trendi, moderni i udobni. Nisu to samo jednokratne sitnice već  uljepšavaju i oblikuju svakodnevicu. Pokloni su to koji povećavaju motivaciju za aktivno provođenje slobodnog vremena i osjećaj nepobjedivog samopouzdanja. Vrijeme je da vam otkrijemo trenutno najpoželjnije modne komade kako bi na vrijeme sastavili konačni božićni popis – za sebe i svoje najmilije.

#TAFstyle  BOŽIĆNI SAVJETI- pokloni ZA NJU

BLACK CLASSIC – opuštena urbana modna kombinacija za aktivne dame koje ne miruju.

STRASTVENO CRVENA za urbane blagdanske vibracije adidas retro stila.

STANDOUT STYLE poklon. Za one koji vole biti primijećeni i uvijek izgledati FRESH! Svojim zanimljivim krojem ovaj moderni pulover s kapuljačom idealan je za urbane avanture i sportske aktivnosti u svako godišnje doba.

#TAFstyle BOŽIĆNI SAVJETI – pokloni ZA NJEGA

CRNO – CRVENA ULIČNA PRIČA.

BULLSEYE! Idealan poklon za sve ljubitelje košarke i urbane ulične kulture.

CRVENA JE BLAGDANSKA BOJA

MIX’N’MATCH TRENDI ARTIKLI: Prilikom odabira poklona vodimo se kreativnošću i srcem ali i dobrim poznavanjem osobe kojoj je poklon namijenjen. Poklanjajte drugima ono što bi i vas same razveselilo!

POKLON PAKET ZA NJEGA 1. Odabir:

POKLON PAKET ZA NJEGA 2. Odabir:

POKLON PAKET ZA NJEGA, 3. Odabir:

POKLON PAKET ZA NJU, 1. Odabir:

POKLON PAKET ZA NJU, 2. Odabir:

POKLON PAKET ZA NJU, 3. Odabir: