Sadržaj

Bilo da je riječ o novogodišnjim odlukama ili ne – početak godine je idealno vrijeme za postavljanje aktivnih ciljeva. Vjerujemo da su fit tijelo i svjež način razmišljanja nešto čemu vrijedi težiti cijele godine.

S obzirom na činjenicu da još uvijek  većinu vremena provodimo između četiri zida zbog brojnih ograničenja vezanih za COVID, odlučili smo vam uliti dodatnu dozu samopouzdanja ali i motivacije. U nastavku donosimo #TAFstyle modne kombinacije za kućni trening, ali i aplikacije pomoću kojih možete pratiti svoj napredak.

Kako odabrati pravu FITNESS odjeću za trening kod kuće?

Dobra odjeća (bez obzira gdje se nalazili) uvijek pruža dodatnu dozu samopouzdanja i podiže raspoloženje. Velika je vjerojatnost da ćete trenirati u atraktivnoj odjeći koja naglašava vaše obline i biti samopouzdaniji nego u desetogodišnjoj kratkoj majici.

Za trening kod kuće odaberite krojeve u kojima se ugodno osjećate i dobro izgledate. Ako su vaši treninzi aktivniji, savjetujemo vam da odaberete tajice ili “biciklističke” kratke hlače koje dobro zahvaćaju vaše tijelo i nude vam svu udobnost tijekom treninga. Posegnite za kvalitetnim, prozračnim materijalima i ne zaboravite voditi računa o obući.

3 APLIKACIJE ZA KUĆNI TRENING:

Gotovo je s izgovorima po pitanju treninga jer ti u nastavku donosimo 3 najpopularnije aplikacije za trening kod kuće, koje će tvoju formu dovesti do savršenstva. Fit tijelo i pravilan način razmišljanja kucaju na tvoja vrata! Pitanja je samo hoćeš li ih otvoriti?

  1. Melissa Wood Health: Ukoliko čezneš za vretenastim mišićima i fit tijelom bez intenzivnih kardio vježbi, na pravoj si adresi. Odličan izbor za kratke, ali učinkovite svakodnevne treninge na bazi pilatesa i vježbe s vlastitom težinom: https://melissawoodhealth.com/
  2. Bikiny Body z Kyla Itsines: Intenzivni kardio trening i detaljan program po čijem ćeš završetku jedino reći WOOOOW! Zanima li te što možeš postići do ljeta 2021. godine? https://www.kaylaitsines.com/
  3. Tracy Anderson: Poznata trenerica brojnih svjetskih faca kao što su: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham i Olivia Palermo, može vas trenirati upravo u vašoj dnevnoj sobi! Metoda Tracy Anderson sportski je trening baziran na plesu i učinkovitim vježbama oblikovanja tijela. https://tracyanderson.com/

TAF DOBITNE KOMBINACIJE ZA KUĆNI TRENING:

Sportska Nike klasika – tajice + crop top majica

U neonskim bojama – odaberite NAJBOLJU nijansu

Retro seniorita – modni komadi koji nas vraćaju u prošlost!

Pastelna sportska bajka – “biker shorts” idealna sportska oprema za trening u vlastita 4 zida.

Živopisni uzorci – za ratničko raspoloženje i tvrdoglavu ustrajnost do kraja ponavljanja svih vježbi.

Fila modna poslastica – trendy kombinacija za dodatno samopouzdanje.

Nike mix’n’match – kombinacija omiljenih modnih komada za dodatnu dozu energije i udobnosti 24/7.

adidas ratnica –  vrući #TAFstyle outfit na putu do sportskih ciljeva i vrhunske udobnosti.