Sadržaj

Maske za lice posljednjih su mjeseci postale dio naše stvarnosti, a na nama je da se prilagodimo situaciji i ovu pomalo obvezujuću normu pokušamo pretvoriti u zabavnu modnu avanturu. Odvažne Sprayground maske lako će se uklopiti i začiniti svaki styling.

Sprayground je svjetski poznat po svojim zanimljivim i živopisnim ruksacima, definiranim “BOLD” printevima, vodonepropusnim tkaninama, mješavinama materijala, vezom i zanimljivim patentnim zatvaračima. Tijekom # coronakrize, poznati su ruksaci dobili svoje borbeno pojačanje: najmodernije maske stvorene u suradnji s raznim svjetski poznatim umjetnicima. Filozofija brenda Sprayground? Ako već moramo nositi masku, neka onda bude odvažna, trendy i uočljiva. 😉

Sprayground zaštitne maske lijepo pristaju vašem licu i izrađene su od ugodnih materijala. Osim odgovarajuće zaštite koju pružaju, izgledaju totalno cool. Tko kaže da ne možeš biti trendy dok krećeš u borbu s “poznatim virusom”? Pokažite zube problemu na jedan razigran umjetnički način. Vrijeme je za FRESH look, optimizam i hrabrost!  

Nakon očajno dosadnih jednokratnih maski i uznemirenosti činjenicom da ih moramo nositi, marka Sprayground razveselila nas je svojim odvažnim dizajnima! Kombinirajte svoju TOP zaštitnu masku s odgovarajućim ruksakom Sprayground.

Provjeri HOT #TAFstyle  Sprayground  kombinacije odmah:

Usudi se – nosi Sprayground masku!