Sadržaj

Reebok ZIG KINETICA

SPORT THE UNEXPECTED: Energy Amplified

Nova, svježa i još snažnija energija! Zig Kinetica dizajnirana je da maksimizira iskoristivost kinetičke energije, gurajući granice još više!

Reebok Zig Kinetica je nova silueta bazirana na inovativnoj tehnologiji ZigTech-a, prvi put predstavljenoj 2010. godine. Elegantan, a opet vrlo funkcionalan dizajn. Ima sportski stil sa zanimljivim detaljima koji su potpuno razigrani i oku privlačni. Nova Zig Kinetica ima izraziti cik-cak uzorak suptilno pleten duž linije siluete za još veću udobnost i performanse! ZigTech sustav uključuje nadogradnju – jastučić s plovnom pločom od ploveće pločice, koji se naziva energetska školjka. Energiju usmjerava odvažnim i novim atraktivnim izgledom. Zig Energy Shell: Kanali koji obnavljaju kinetičku energiju istovremeno pružajući odvažnu estetiku. Zig Kinetica ima jedinstveni potplat koji se stisne poput gumene trake kako bi se postigle još veće performanse.

ZigTech dizajn je vrlo atraktivan. Ima posebne cik-cak linije koje su pravilno raspoređene kako bi vam odskok ili korak bio ugodniji i brži! U usporedbi s drugim modelima tenisica, Zig Kinetica privlači poglede zbog dizajna koji odskače od svega do sad viđenog! Tajna tenisica zapravo je u cik-cak platformi od koje je i izvedeno njihovo ime.

Mnogi trkači i sportaši istaknuli su upravo ovaj jedinstveni dizajn Zig Kinetica kao revolucionaran budući da pruža pouzdanu podršku i reakciju.

Reebok je poznat po dizajnu zbog udobnosti i izuzetno laganog nošenja. Zig Kinetica nije iznimka! Zig potplat pruža povećani prinos energije za brži korak. Još jednom, Reebok Zig Kinetica nudi odvažan jedinstveni stil koji pruža savršenu kombinaciju presvlake i povrat energije.