Sadržaj

MEET THE CO-CREATORS!

Their Art. Their legacy. In their words.

Upoznajte stvaraoce i umjetnike projekta zvanog Reebok Legacy koji su udahnuli život ovoj silueti!

Umjetnici diljem svijeta okupili su se kako bi pomogli ojačati dizajn ove tenisice. Timskim radom nastale su prekrasne kreacije, fotografije i prava zanimljiva umjetnička djela. Od organskog dizajna ove Reebok tenisice, umjetnici su stvorili pravo umjetničko djelo!

Nadahnut prošlošću, izgrađen Legacyem. Razvijte svoje carstvo stila sa Classic Leather Legacyem. Prošlost je sada usavršena. Jer stil nikad ne stari.

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY su muške tenisice s posebnom retro konstrukcijom! Klasične Legacy tenisice crpe svoju inspiraciju iz old school retro siluete. Glomazan oblik i zanimljiva konstrukcija. Imaju poseban 3D dizajn moćnog izgleda. Classic Legacy stiže nam u odvažnim i jakim bojama kontrastnog i samouvjerenog izgleda. Reebok je ovu tenisicu opremio kvalitetnim antilopom i tekstilnim presvlakama koje dodatno pospješuju opći dojam. Svaki je korak ugodniji od prethodnog!

David Howarth je umjetnik porijeklom iz Manchestera u Engleskoj. Svoje je putovanje započeo objavljivanjem nevjerojatnih radova ​​na Facebooku 2008. godine dok je pohađao fakultet. Njegove su se kreacije brzo počele širiti mrežama. Od tada je primao brojne narudžbe od poznatih osoba, svjetski poznatih glazbenika, a radio je i za nogometni klub.

Enkako je kineski fotograf i vizualni umjetnik. Njegov koncept proizlazi iz uvjerenja da imamo urođenu sposobnost stvaranja. Vjeruje da kreativnost nadilazi tradicionalni papir. Njegov koncept podrazumijeva istraživanje i igranje blatom, vatrom, tintom i tekućinom kako bi izrazio divlje kreativne sposobnosti onoga čemu je imao pristup kao dijete.

Myles Loftin slobodni je fotograf i redatelj. U vrijeme pandemije boravio je u Marylandu i ovom je zbirkom želio pokazati da i u kaotičnim vremenima poput ovih, još uvijek možemo zračiti pozitivnošću. U svom je stvaralaštvu koristio zrcala i reflektirajuće materijale. Pomoću zrcala vidimo vlastiti odraz, ali ona mogu djelovati i kao portali u neki drugi svijet.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY