Sadržaj

BIG AIR, WITH GO!

Neodoljivi Air Max 270 React je stigao u zanimljivoj svježoj boji idealnoj za toplo ljeto.

Neodoljivi ljetni look Nike Air Max 270 React siluete! Svježih ljetnih boja, sastavljene su od laganih, slojevitih materijala bez šava za stvaranje modernog izgleda koji se može nositi sa svime te omogućava da se u njima jednako dobro osjećate i izgledate. Ove sezone naglasak stavljamo na udobnost!  

Spajajući svoju najnoviju tehnologiju, Nike nas uvodi u potpuno novo doba Air Maxa sa Air Max 270 React. Opremljen je React potplatom od pjene, a dodana mu je na peti i najviša jedinica do sada ikad viđena – vidljivi zračni jastuk izravno iz OG Air Max 270! Inspiriran React Elementom 87, ovaj futuristički mash-up podiže udobnost na potpuno novu razinu.

  • Air Max 270 React u potpuno novom ruhu živih boja. Check. It. Out!

Air Max 270 React nudi stalnu podršku pod nogama. Bilo da hodate ili trčite, osjećat ćete se opušteno i zadovoljno. AM 270 React drži cijelo stopalo stabilnim – obuhvaća sve i čini vam se kao da hodate po oblacima. Njihov oblik / dizajn napravljen je za cjelodnevnu udobnost. Silueta je izdržljiva i pomalo glomazna – nudi podršku 24/7. Uživajte u udobnosti koju nudi AM 270 React!

Inspirian hip-hop kulturom, neustrašivi AIR MAX 270 REACT ima odličan hibridni potplat. To je kombinacija Air Techa na peti i React pjene na sredini i prednjem dijelu. Jedna od najboljih i najprikladnijih tenisica na tržištu! Lagani i višeslojni materijali stvaraju modernu estetiku. Minimalizam i odvažnost u jednom. Gornjište je izrađeno od višeslojnih materijala poput antilopa i drugih kvalitetnih prozračnih materijala. Jedinica Max Air 270 i puni međupotplat od pjene Nike React tvore cjelodnevnu udobnost od prstiju do pete bez premca.