Sadržaj

Re-Imagining The Past with the Icon of Tomorrow.

Ikoničan dizajn s Air Max tehnologijom za udoban korak! Dašak prošlosti ukomponiran je u Nike Air Max 2090 futurističku siluetu. Air Max 2090 ima odvažan izgled nadahnut DNK-om ikone Air Max 90.

Potpuno novi Nike Air jastuk pod nogama pruža neusporedivu udobnost, dok se prozirni mrežasti i živopisni tekstil na gornjoj strani spaja s bezvremenskim OG karakteristikama za pomaknut moderan izgled. Futuristička silueta s prekrasnom platformom koja zaustavlja poglede!

Jedinstvena silueta Nike Air Max 2090 nudi mnogo novih boja koje unose svjež stil i ljetnu udobnost na gradske ulice. Vrijeme je da pronađete onaj koji će vaš outfit zaokružiti na najbolji mogući način. Next level style!

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike Air Max 2090 donosi moderne tehnološke nadogradnje i ažuriranja dizajna, a stvoren je da utjelovljuje budućnost. Nike nastavlja gurati granice i donositi nove inovacije na tržište. Jedna od njih je Air Max 2090! Središnja točka razvoja siluete bio je Air Max 90. Ključni materijala i tekstura vrlo su lijepo vidljivi na gornjoj strani tenisica. Naglasak je stavljen na snagu u potpori koju nudi ova tenisica. Zračna jedinica napuhana je većim zračnim jastukom koji je 200% veći od originala. Linije potplata redizajnirane su za izvedbu koju vidimo u ovom modelu.

Silueta AM 2090 ima zanimljive prepoznatljive elemente. Gornjište je sastavljeno od višeslojnih prozirnih mrežica. Ovi izloženi šivani detalji čine siluetu još zanimljivijom. Znak Swoosh je djelomično prekriven mrežicom, što pruža zanimljiv izgled i osjećaj moderne tehnike. Potplat sa zračnim jastukom zaštitni je znak svake moderne NIKE siluete. Prianjanje je izuzetno, a guma na potplatu vrlo izdržljiva. Stražnji dio ima zanimljive futurističke elemente koji siluetu čine još ekstravagantnijom. Umjesto „Nike Air“ javlja se novi logo „Air“.

  • Air Max 2090 svijetlih i svježih nijansi – odlična ljetna silueta! Clean, simple, timeless.
  • Jedinstvena silueta Nike Air Max 2090 svojom paletom boja unosi svježinu u vaš stil i ljetnu udobnost na gradske ulice.
  • Futuristička silhueta – Clean, simple, timeless.
  • Air 2090 vam omogućuje pogled u budućnost. Posebni detalji i šavovi na gornjem dijelu i originalne Nike Air linije.