Sadržaj

REWRITE THE RULES. CONVERSE CPX70.

Odvažna kombinacija Chuck 70 stilova!

Upoznajte novi CPX70! Silueta je to koja je stvorena zahvaljujući odvažnim i snalažljivim kombiniranjem i spajanjem elemenata čak 4 različita Converse modela. Svaki od stilova poseban je na svoj način, a njihovim spajanjem stvoren je CPX70! Nastao je kao fuzija modela Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star i ERX260. Mogli bismo reći da je ovo najbolji spoj svih legendarnih klasika. Potpuno nova i neočekivana Converse CPX70 silueta je tu!

Converse CPX70 – evolucija legendarnih Converse tenisica

A bold fusion of four legendary Converse styles.

Fuzija stilova Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star in ERX260. Ove tenisice su ultimativni mix svih legendarnih klasika. Potpuno nova i neočekivana Converse CPX70 silueta je tu!

Converse CPX70

Converse Chuck Taylor All Star su nastale kao košarkaške tenisice koje su zaslugom košarkaša Chucka Taylorja postigle svjetsku slavu i popularnost. Izrađene su od izdržljivog platna, a osim toga imaju debeli gumeni potplat s kapicom koja štiti prste.  Šezdesetih godina su ih nosile košarkaške legende. Kasnije su postale vjerojatno najpopularnije sportske tenisice za slobodno vrijeme na svijetu.

Converse CPX70 miješa estetske elemente legendarnih modela All Star, Pro Leather, One Star i ERX260, imaju specifične čvrste košarkaške potplate i ukrasne presvlake u upečatljivom leopard printu sive i crne boje. Djeluju hrabro i futuristički. All Star logo otisnut je na gležnju.

Novi Converse mix izrađen je od platna – gornjište je platneno što je karakteristika All Star modela. Sprijeda je smještena gumena zaštitna kapica. Ima zanimljive kožne detalje koji štite određene dijelove  tenisice. Silueta dolazi u zanimljivom leopard uzorku. OrthoLite® jastučić osigurava nježan i mekan korak poput hodanja kroz oblake! Unutrašnjost je podstavljena tako da će vam uvijek biti ugodno. Ovaj Converse CPX70 ima zanimljiv futuristički potplat koji djeluje hrabro i razigrano.