Sadržaj

COMING SOON!

Reebok ZIG KINETICA – SPORT THE UNEXPECTED: Energy Amplified

Conor McGregor, poznati majstor borilačkih vještina – u novoj Reebok kampanji!

Conor MacGregor – poznati irski borac, priznati je majstor borilačkih vještina. U početku je postao najveća zvijezda u mješovitim borilačkim vještinama (MMA). Nakon što se pridružio Ultimate Fighting Championshipu (UFC) u Apsolutnom borbenom prvenstvu 2013., Notorious (“The Infamous”) 2015. godine postao je prvak u lakšoj kategoriji, a sljedeće godine osvojio je prvenstvo u dvije divizije, osvojivši lagani naslov. Tijekom svoje karijere nastupao je u laganoj i lakšoj kategoriji. Također, MacGregor se 2017. borio protiv boksačkog prvaka. Kao vješt profesionalni boksač postigao je većinu svojih pobjeda zahvaljujući nokautima ili tehničkim nokautima kroz štrajkove. Njegovi uspješni govori objašnjavaju njegovu popularnost i brojne publikacije o biografiji i osobnom životu Conora MacGregora na ruskom jeziku.

Conor McGregor pun je energije i zato je savršen za novu kampanju koja ilustrira upravo to. svježa i snažna energija! Zig Kinetica dizajnirana je da maksimizira iskoristivost kinetičke energije, gurajući granice još više!

Apsolutno obožavam Reebok Zig Kineticu. Pruža odlično prianjanje i stabilnost. Gotovo da mogu osjetiti povezanost vanjskog i gornjeg dijela prema materijalu. Oni se međusobno odlično nadopunjuju”, rekao je Conor McGregor za siluetu Zig Kinetica. “Dugo surađujem s Reebokom. Svakim novim projektom i kampanjom naše razine energije se povećavaju. Sada smo na vrhuncu!”

Zasnovan je na inovativnoj tehnologiji ZigTech-a, prvi put predstavljenoj 2010. godine. Elegantan, a opet vrlo funkcionalan dizajn. Ima sportski stil sa zanimljivim detaljima koji su potpuno razigrani i oku privlačni. Zig Kinetica ima izraziti cik-cak uzorak suptilno pleten duž linije siluete za još veću udobnost i performanse! ZigTech sustav uključuje nadogradnju – jastučić s plovnom pločom od ploveće pločice, koji se naziva energetska školjka. Energiju usmjerava odvažnim i atraktivnim izgledom. Zig Energy Shell: Kanali koji obnavljaju kinetičku energiju istovremeno pružajući odvažnu estetiku. Zig Kinetica ima jedinstveni potplat koji se stisne poput gumene trake kako bi se postigle još veće performanse.

ZigTech dizajn je vrlo atraktivan. Ima posebne cik-cak linije koje su pravilno raspoređene kako bi vam odskok ili korak bio ugodniji i brži! U usporedbi s drugim modelima tenisica, Zig Kinetica privlači poglede zbog dizajna koji odskače od svega do sad viđenog! Tajna tenisica zapravo je u cik-cak platformi od koje je i izvedeno njihovo ime.

Mnogi trkači i sportaši istaknuli su upravo ovaj jedinstveni dizajn Zig Kinetica kao revolucionaran budući da pruža pouzdanu podršku i reakciju. Reebok je poznat po dizajnu zbog udobnosti i izuzetno laganog nošenja. Zig Kinetica nije iznimka! Zig potplat pruža povećani prinos energije za brži korak. Još jednom, Reebok Zig Kinetica nudi odvažan jedinstveni stil koji pruža savršenu kombinaciju presvlake i povrat energije.