Sadržaj

Prosinac u znaku legendarne retro Air Jordan XI “Bred” siluete!! Ovo blagdansko izdanje Air Jordan Retro 11 postalo je najvažnije izdanje košarkaških tenisica u sve četiri sezone! Legendarna silueta koja predstavlja simbol retro košarkaške obuće ponovno doživljava svoj come-back! Retro 11 utjelovljuje legendarne sezone Chicago Bullsa u kojima su postizali nevjerojatne povijesne rezultate kojih se i danas rado prisjećamo.

SNEAKER ALERT!

Air Jordan 11 Bred prihvaćen je kao najbolja košarkaška tenisica svih vremena i još uvijek se smatra vrlo cijenjenim modelom! Ovaj će blagdanski prosinac ponovo biti obogaćen novim retro Jordan modelima za sve generacije! 

Ove basket-street style tenisice pružaju izvrsno ublažavanje i Air Sole potplat. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji se međusobno savršeno nadopunjuju. Gornji dio odlično nadopunjuje ostale materijale ali i potplat – pružajući sjajni izgled i potpuno cool stil.

OG izdanje iz 1996. godine uskoro stižu u naše trgovine! Lakirana koža, fina crna tekstura, posebne vezice i Jordan elementi utkani u svaki detalj. Air Jordan 11 retro – silueta koja izaziva duboki RESPECT! Od milja zvane Jordanice prvotno su predstavljene 1996. godine, da bi potom uslijedila brojna Retro ažuriranja i nova izdanja -„Jordan 11 Bred“ 2001., 2008., 2012. Totalni original, Jordan 11 Basketball vraća se u prosincu 2019 istovjetan svom izvorniku!

Košarkaška sezona 1995/96 zauvijek je zapisana u povijesti košarke i košarkaške obuće. Chicago Bullsi su osvojili naslov prvaka, postavili nevjerojatno postignuće i plasirali se na vrh! Jordan je jedini koji je osvojio tri MVP naslova i bio izabran za MVP sezone, All-Star igre i finale! Tijekom te godine, Jordan 11 Bred podigao je prašinu svuda u svijetu i postao najpopularniji i najtraženiji model košarkaške obuće.

Iz godine u godinu silueta ne mijenja izgled i konstrukciju, već mijenja detalje i sitne elemente koji ovu tenisicu čine samo boljom i snažnijom! Njihova prednost je patentirana kvalitetna koža za koju mnogi vjeruju da ima čarobni učinak! Mnogi košarkaši još uvijek nose Jordan 11! Jordan Retro 11 u očima svojih fanova i dalje će ostati svojevrstan dokaz i simbol velikog postignuća, a mi jedva čekamo da se pojavi na našim policama.