Sadržaj

“Forces of change” u novim AF1 Double Shadow!

Nike se iz sezone u sezonu trudi impresionirati nas. Ovoga puta, učinio je to preko jedne od najpoznatijih silueta, AF1!

“Znamo da su žene beskrajno raznolike. Ali sve žele nešto jedinstveno, dok neke od njih žele koristiti tenisice da bi izrazile sebe i svoj karakter. Također imaju duboko poštovanje i ljubav prema njima, ili u ovom slučaju prema našoj AF ikoni”, kaže Georgina James, starija kreativna direktorica Nike ženske obuće. “Shadow Air Force 1 sjajan je primjer kako kanaliziramo želje i stvaramo nove izraze kroz siluetu, oblik i njene detalje.”

Njeno najnovije izdanje prekriveno je i podebljano dvostrukim slojevima materijala zamamnog karaktera i drugim cool detaljima koji će vas oduševiti! Dvije nadolazeće nijanse boja savršene su za ovu lijepu, mirnu i hladnu jesen. Jake boje i svjetlo – pastelno ružičasti naglasci. Obje varijante napravljene su po principu “dvostruke sjene”. Međutim, svaki par Air Force vođen je ženstvenom perspektivom jer su ovoga puta namijenjeni ženama!

Nike AIR FORCE 1 vraća se na tržište svjež i snažan brzinom svjetlosti. S novim detaljima i nadogradnjom klasičnog dizajna. Njihovo gornjište odiše kontrastnim tonovima meke palete boja koje dodaju malo vizualne mase samoj tenisici. Čak bismo mogli reći da su na tragu popularnih ‘Chunky’ modela, s prekrasnom platformom. Za sve odvažne djevojke pustolovnog duha!

Mehanizirana nadogradnja s nagovještajima dekonstruirane privlačnosti, Nike Air Force 1 stiže ovoga puta u pomalo drugačijem ruhu, kao da namjerava biti neprepoznatljiv. Dodajući dodatne slojeve mnogim svojim strukturnim elementima, ovaj par kao da je rađen prema bilješkama iz knjige book of sacai’s Chitose Abe, uparivši snažne akcentne boje s dvoslojnim motivima koji su postali popularni kroz njezin hibrid LDWaffle i Blazer. Iako slične, glavna linija još uvijek je sačuvala svoju posebnu čar. Ono što dominira cijelom siluetom, dvostruki je Swoosh znak. Gornji slojevi jakih boja, skrivaju kontrastne tonove ispod, dodajući vizualnu masu sve do prstiju i pravi su eye catcher, s ekstra rijetkim panelom u boji smještenim na stražnjoj strani pete.

Inspiracija za SHADOW AF1, koju karakteriziraju dvostruki detalji i slojeviti dijelovi, dolazi iz razmišljanja žena koje u svojim zajednicama djeluju i predstavljaju  sile promjene. To je hrabar izraz osnovnih elemenata, poput različitosti – s nalaskom na elegantno pretjerivanje.

Stoga možemo razumjeti dizajn ove siluete; njen funkcionalni dizajn vuče klasične korijene: malo viši potplat pruža moderan i udoban korak, osnovni potplat izrađen je od kvalitetnog materijala, što siluetu čini lakšom i udobnijom.

AIR FORCE 1 SHADOW će vladati gradskim ulicama ove jeseni i zime. Silueta ima stvarni potencijal za još sjajnije sheme boja AF1 SHADOW. U našim trgovinama The Athlete’s Foot čekaju vas čak dvije varijante novog modela koje će vas zadiviti i osvojiti svojim šarmom. Svijetlo ružičaste linije s jakim tonovima i zeleno-plavom paletom. Potražite ih i na našoj web stranici www.taf.hr

Ne čekaj, osiguraj svoj par već danas!