Sadržaj

JORDAN predstavlja svoju prvu kolaboraciju s nogometnim klubom PARIS SAINT-GERMAIN.

Jordan je službeno predstavio svoj izbor obuće i odjeće u sklopu Paris Vogue Fashion Weeka dok je PSG odavno radno viđen i poznat na ulicama diljem svijeta. Prve naznake PSG x JORDAN suradnje pojavile su se na internetu u obliku fotografija Air Jordan 5 natikača s PSG logotipom. Dva mjeseca kasnije pjevač Justin Timberlake održao je koncertni nastup na kojem je snimljen u jakni s ogromnim logotipom PSG x Jumpan. Čak je i reper Travis Scott nosio košarkaški dres PSG x AIR JORDAN na festivalu Cabaret Vert u Francuskoj.

PSG x JORDAN kolekcija je upečatljiva i masovna. Ima preko 90 različitih komada odjeće i obuće, `trening` i` lifestyle`, tako da možete kombinirati različite komade i na kraju stvoriti izgled koji vam odgovara. Paris Saint-Germain i Jordan surađuju više od godinu dana, neumorno radeći na novoj PSG x JORDAN kolekciji. Kolekcija je to u kojoj će svatko pronaći ponešto za sebe. Izvrsni sportaši i najutjecajnija imena suvremene kulture pokazali su da ova kolaboracija pronalazi obožavatelje širom svijeta.

Provjeri linkove niže i izaberi svoj outfit!

Nike WORDMARK TEE PSG x JORDAN

Nike JORDAN CAP PSG x JORDAN

Nike BLOCKED DMND PSG x JORDAN

JORDAN i PARIS SAINT-GERMAIN dijele prijestolje u sportu i modi, tako da je suradnja totalni “natural fit”, kaže Michael Jordan. Kolekcija nudi više od obične odjeće za igrališta i dvorane. Komadi PSG x JORDAN pažljivo su izrađeni, a kroj i dizajn savršeno izvedeni. `Oversized ‘crni i crveno-bijeli detalji grafički su zanimljivi i lijepo iscrtani. Većina majica sadrži JORDAN logotip u PSG grafici. Natpis PARIS na majicama ukrašen je logotipom JUMPAN, što savršeno ide uz ovaj slogan. U kolekciji se nalaze i kape sa šiltom modernog kroja koje možete nositi kad god poželite. PSG jakna kombinira JORDAN baštinu i PSG stil. Čitava se kolekcija skladno uklapa i odlično paše zajedno i stilski i po bojama. Svaki komad izrađen je od kvalitetne prozračne tkanine.