Sadržaj

FILA Disruptor Low urbane retro tenisice bogatog naslijeđa! `Chunky` siluetu krase nostalgične linije i robusna platforma!

Bestselling 90s favourite! FILA Disruptor Low su urbane retro tenisice bogatog naslijeđa! `Chunky` siluetu nostalgičnih linija i robusne platforme, ponovno možete vidjeti na nogama poznatih trendsetterica. Zahvaljujući posebnoj EVA tehnologiji, moći ćete bezbrižno trčkarati gradom bez straha od osjećaja težine na nogama. Ove jednobojne tenisice ukrašene su posebnim detaljima, a bočne strane krasi poznati FILA logo. Ova moćna silueta sastavljena je od visokokvalitetnih materijala i specijalne gume. Danas je nazivaju gargantuaskom tenisicom na visokoj platformi, čiji prijeteći zubi nalik motornoj pili najavljuju svoju prisutnost prolaznicima, ali neosporna je činjenica da se ovaj `Chunky` model uvukao duboko u High-street Fashion redove.


FILA je stvorena u Italiji 1911. godine. Prvobitno je počela proizvoditi odjeću namijenjenu za talijanske Alpe, a potom je počela nuditi sportsku odjeću za muškarce, žene, djecu i sportaše. Danas, kao svjetski lider u sportskoj i stilskoj obući i odjeći, Fila brani  baštinu talijanskog dizajnerskog DNK-a, istodobno ističući granice suvremenog performansa.

Brand FILA ima snažnu sportsku pozadinu, koja se posljednjih godina uspjela podići do urbane razine. Mogli bismo je opisati kao atletsku, retro i dinamična modnu marku. Odlikuje je prije svega , udoban i sportski stil. FILA je sportska modna marka koja je nastala  prije velikih brandova kao što su Nike, adidas i Puma. Datira iz 1911. godine i jedan je od najstarijih sportskih brandova koji još uvijek diktira trendove. FILA sportska obuća zauzela je visoko mjesto u modnom svijetu, a trenutno je među modnim trendovima  jedna od najprodavanijih na svijetu!

‘dad sneaker’ style

Fila Disruptor pomoći će vam da pronađete ravnotežu između sportskog života i ležernog stila. To su sportske retro tenisice sa širokom poviješću! “Chunky” silueta nostalgičnih linija i široke platforme ponovno vlada ulicama. FILA Disruptor Low ujedinjuje jak ˝Chunky˝ trend sa svježim vibracijama sportske obuće. Stil koji vam sigurno neće dosaditi!

U smislu svestranosti, prikladne su za bilo koji sportsko-modni outfit. Možete ih kombinirati na laganiji i ležerniji outfit, na haljinu ili na jeans. Izuzetno su minimalističke, a s druge strane i prilično intenzivne. Jednom kad Vam se zavuku pod kožu i kad osjetite njihove prednosti, naprosto ćete ih obožavati!

 FILA je njegovala poseban odnos s vrhunskim sportašima i pionirima poput tenisača koji su ostvarili vrhunska postignuća. Bjorn Borg je dugi niz godina bio FILE zaštitno lice. Postala je sinonim za uspjeh i sofisticiranost, nošena od strane međunarodno priznatih sportaša, glumaca, pjevača. FILA u izradi svojih proizvoda koristi najkvalitetnije tkanine koje pružaju maksimalnu fleksibilnost i performanse. FILA je hrabra i provokativna, sa snažnim retro naglaskom koji odiše i poziva na aktivni život!