Sadržaj

Supercourt tenisice napravljene za sportske terene koje je prihvatila ulična moda.

adidas proizvodi bijele, kožne tenisice kroz cijelu svoju povijest pa kako bi se to proslavilo, okuplja deset arhivskih modela u jednu kolekciju pod nazivom Home of Classics. Novom kolekcijom, adidas Originals odaje počast svojoj liniji klasičnih bijelih tenisica koje su kroz desetljeća bile dio raznih generacija, kultura i stilova.

U kolekciji se nalaze neke od najpoznatijih, bezvremenskih adidas tenisica, a to su renovirani adidas klasici Superstar, Stan Smith, Supercourt, Torsion Comp, SC Premiere, A.R. Trainer, Continental 80, Nizza Hi RF, Rivalry Lo i Supercourt RX.

Supercourt tenisice u Home of Classics kolekciji predstavljaju novu Court generaciju u kojoj se pedeset godina iskustva stopilo u jednu tenisicu koja elemente dizajna iz prošlosti ponovno uspješno dovela na ulice. Ove tenisice zadržavaju elemente klasičnog dizajna uz evoluciju bijele tenisice za svaki dan. Konstruirana od klasičnog gumenog potplata napravljenog u jednom komadu, s različitim kožama i tonovima bijele boje, Supercourt tenisice pobuđuju interes promatrača, a usput poštuju ikonske dijelove Court tenisice. adidas Home of Classics Supercourt model predstavlja desetljeća iskustva na sportskim terenima, uzimajući elemente dizajna iz arhive u modernu ekspresiju klasičnog stila.

SUPERCOURT je fleksibilan i jednostavan. Klasika je to koja pristaje na sve. Linije su glatke i pravilno završene, silueta je vrlo sportska, ali iznimno elegantna. Moglo bi se reći da je pogodna za sve uzraste i ljude. SUPERCOURT ima posebnu minimalističku estetiku ‘work wear’, koja je vrlo lijepa i atraktivna. To je izuzetno suptilna tenisica s odmjerenim i “simpatičnim” detaljima. Ima adidas grafiku na jeziku. Details on point! Supercourt adidas odgovara svima i svemu. Silueta koja je nosiva u svim prilikama! Bezvremenska i elegantna.

SMOOTH LEATHER SHOES IN CLASSIC TENNIS STYLE WITH AN ALL-WHITE UPPER.

Sve što adidas Originals proizvede ukorijenjeno je u sportu, a ove ‘Super Court ‘ tenisice dolaze po uzoru na klasične tenisice za tenis. Silueta niskog profila napravljena je od bijele kože sa nubuk dizajnerskim oznakama koje dodaju teksturu i dubinu, istodobno stvarajući višeslojni izgled, a odlično se nadopunjuju s bež gumenim potplatima. Bijelim slojevima gornjišta dodane su boje kako bi se dobio izgled koji je u potpunosti usklađen s toplim vremenskim uvjetima.