Sadržaj

Za svaki dobar outfit potrebno je izabrati i odgovarajući ruksak ili torbu. Bilo da šećete ulicom, idete na kraća putovanja ili treninge, sa sobom gotovo uvijek imate ruksak ili torbu. Kako bi svoje osobne predmete uvijek držali na dohvat ruke, za Vas smo pripremili odličan izbor urbanih ruksaka. Svaki od njih iznimno je udoban, estetski savršen i funkcionalan. Budući da je u današnje užurbano vrijeme često iznimno teško pratiti trendove i balansirati između onoga što je trenutno IN na lokalnim ulicama i Vaših osobnih želja i potreba, tu uskačemo mi.

Adidas BP CLASS CASUAL, ruksak

Adidas BP CLASS je ženski ruksak za slobodno vrijeme. Izrađen je od kvalitetnog umjetnog platna koje će zasigurno izdržati sve postavljene izazove. Opremljen je sa dva džepa za pohranu a krasi ga veliki retro Adidas zaštitni znak. Dodatnu mjeru udobnosti nude njegove podstavljene naramenice.

Adidas AC F BP CLASSIC, ruksak

Adidas AC F BP CLASSIC je jedinstven ruksak dizajniran za život na putu. Napravljen je u kombinaciji umjetne kože i metala što ga stilski čini apsolutno nepogrješivim. Dodatnu mjeru udobnosti nude njegove podstavljene naramenice.

Boopacks BOOFLAP NUDE

Booflap je posebna inačica ruksaka s magnetnim poklopcem koji je iznimno praktičan. Ruksak je napravljen od sintetičke kože koje je unutarnje strane obložena mekanom podstavom. Unutar ruksaka nalazi se i manji džep sa patentnim zatvaračem. Ono što ovaj ruksak čini posebnim, njegove su jednostavne naramenice. Riječ je o ruksaku koji je iznimno izdržljiv i odlično prianja uz leđa. Idealan je za pohranu osobnih potrepština koje želite imati pri ruci gdje god bili.

Boopacks BOO SCHOOLER

Boo SCHOOLER izrađen je od vodootporne tkanine. Na prednjoj strani nalazi se veliki džep za pohranu sa patentnim zatvaračem. Ruksak ima jednostavne naramenice i ručku na vrhu. Na prednjoj strani nalazi se Boo logotip. Može poslužiti za nošenje Vašeg laptopa.

Puma Prime Street 2-way

Puma Prime Street 2-Way Backpack je udoban ženski sportski ruksak pogodan za sportske aktivnosti ili slobodno vrijeme. Napravljen je od kvalitetnog poliesterskog platna. Glavni pretinac zatvara se posebnom trakom dok je njegova unutrašnjost ojačana elastičnom podlogom.

Puma Sole Backpack

Puma Sole Backpack je udoban sportski ruksak primjeren za sportske aktivnosti ili slobodno vrijeme i urbane aktivnosti. Njegov se otvor nalazi na vrhu na kojem je i posebna traka sa zatvaračem. Njegova je unutrašnjost podstavljena što ga čini idealnim za nošenje prijenosnog računala.

NIKE NK ELEMENTAL BKPK

Nike Elemental Backpack je ruksak sa podloženim naramenicama koje će Vam osigurati njegovo udobno nošenje i organiziranost Vaših osobnih stvari.

NIKE NK AF-1

Nike AF1 Backpack je tehnički ruksak napravljen od čistog poliestera, podstavljenog gumenog dna i nekoliko džepova različitih dimenzija. Idealan je i iskoristiv u različitim prigodama od putovanja do nošenja tehničke opreme ili prijenosnog računala.

Sprayground – RAINBOW CHENILLE SHARK

RAINBOW CHENILLE SHARK je zanimljiv ruksak s moćnim i upadljivim printom. Iznimno je izdržljiv i dugotrajan. Izrađen je od 900D vodootporne tkanine i ima anatomsku potporu za leđa. Njegove su naramenice podesive. Ruksak je idealan za nošenje prijenosnog računala a opremljen je bočnim džepovima i unutarnjim manjim mrežastim džepom.

Sprayground – OFF SHORE ACCOUNT

The Offshore Account je zanimljiv ruksak sa iznimno upečatljivim printom. Izuzetno je prostoran i izdržljiv. Napravljen je od vodootporne tkanine i ima anatomsku potporu za leđa. Ima podesive naramenice. Ruksak je opremljen sa dva bočna džepa i unutarnjim manjim mrežastim džepom.